MONSTRUOZNO: Devojčica silovana na tlu ambasade

Obavezno pročitajte

Uhapšen zbog silovanja petogodišnje devojčice koje se dogodilo u kompleksu američke ambasade u Nju Delhiju.

Slučaj su policiji prijavili roditelji devojčice, a muškarac je uhapšen u nedelju, rečeno je iz policije za agenciju PTI.

- Advertisement -

Devojčica koja je napadnuta u subotu ujutru nalazi se u stabilnom stanju, a lekari su potvrdili da je silovana, prenosi BBC.

Porodice devojčice, ali i napadača se dobro poznaju i obe žive u kompleksu ambasade gde im rade očevi kao pripadnici lokalnog osoblja.

Optuženi je po zanimanju vozač, nije zaposlen u ambasadi SAD.

Američka ambasada smeštena je u maloj diplomatskoj enklavi Ccanakjapuri u centru Delhija, gde se nalazi još nekoliko ambasada i drugih institucija.

Misija je dobro obezbeđena i prostire se na preko 11 hektara i zapošljava lokalno osoblje.

Istražitelji su za „Hindustan tajms“ rekli da je napadač „namamio“ devojčicu u svoju kuću kad ju je video da se igra napolju. Njegovi roditelji bili su odsutni u trenutku napada.

Kad se vratila kući devojčica je ispričala šta se dogodilo majci koja ju je odmah odvela u bolnici gde su doktori potvrdili da je silovana, navela je policija.

Policija je saopštila da je muškarac pod istragom prema strogom zakonu o zaštiti dece u Indiji.

Vlada je 2018. uvela smrtnu kaznu za silovanje dece, a nakon slučaja silovanja i ubistva osmogodišnjeg deteta i silovanja devojčice (16).

Prema poslednjim podacima o kriminalu u Indiji, svaka četvrta žrtva silovanja je dete, a u 94 odsto slučajeva žrtve su poznavale silovatelje.

Sourcetanjug

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu