20.7 C
Belgrade
četvrtak, 6 oktobra, 2022

MIŠA VACIĆ PODSETIO DRUGOSRBIJANCE: Đinđić je uveo veronauku u škole i bio protiv priznanja lažne države Kosovo (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji uputio je apel kojim se zahteva da se ukine veronauka u državnim školama, kako bi se obezbedile pretpostavke za pravnu državu i njeno članstvo u EU, saopštila je ta nevladina organizacija.

U saopštenju se ističe da Srpska pravoslavna crkva (SPC) kao izrazito netolerantna, grubo antidemokratska i ekstremno isključiva ne može i ne sme da vaspitava našu decu, i da „bolje društvo počinje strogim odvajanjem crkve i religije od nauke i države“.

- Advertisement -

Jedini koje se oglasio protiv zabrane veronauke i ove sramne peticije je predsednik Srpske Desnice Miša Vacić. On je, pozivajući se na drugosrbijanskog idola, Zorana Đinđića, jasno stavio do znanja da je i sam pokojni premijer najzaslužniji za vraćanje veronauke u škole.

Naime, Vacić je i u intervjuu pre čak 16 godina takođe branio pokojnog premijera Đinđića, koji danas predstavlja idola svim drugosrbijancima i autošovinistima. Ovo samo pokazuje licemerje kvazielite koja želi da uništi Srbiju i obesmisli njeno postojanje tako što će joj uništiti veru, a to najpre želi da učini ukidanjem veronauke u školama.
Narod koji misli svojom glavom vrlo lako može da zaključi šta je cilj svega, a drugosrbijanskoj tviter eliti ostaje samo da sama sebi povadi oči jer ih Vacić, kao po običaju, matira jednim brzim podsećanjem da je to što govori danas govorio i u prošlosti, a to je ništa drugo nego – istina. Uostalom, pogledajte i procenite sami:

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti