MIŠA VACIĆ: Iz Prištine će bežati kao iz Kabula

Obavezno pročitajte

Predsednik Srpske desnice Miša Vacić poručio je da su članovi njegove stranke spremni odmah da se stave na raspolaganje državi Srbiji ukoliko srpska vojka bude poslata na Kosovo i Metohiji.

– Onog trenutka kada država krene sa našim srpskim snagama bezbednosti da zašitit narod na Kosovu i Metohiji mi iz Srpske desnice ćemo se staviti na raspolaganje Srbiji,bićemo dobrovoljci i otići na Kosovo i Metohiju. Idemo prvi ako treba – rekao je Vacić.

- Advertisement -

Vacić je bio domaćin konferencije “Evropski desničari o krizi na Kosovu” gde su učestvovali predstavnici desničarskih partija iz Velike Britanije, Nemačke, Francuske, Španije, Italije, Grčke i Rumunije. On je rekao da je i od predstavnika ovih stranaka dobio uveravanja da su spremni da pošalju dobrovoljce ukoliko Srbija krene da oslobađa svoju teritoriju.

– Nismo sami – rekao je Vacić.

Predsednik Srpske desnice rekao je da je Kosovo Srbija i da svi moraju tu činjenicu da prihvate.

– Kosovo je Srbija, to je realnost. Ko ne misli tako tek će se upoznati sa realnim stanjem na terenu koje je vrlo promenljivo. Kao u Kabulu što su se izdajnici imali mogućnost da prihvate novu realnost pa su se hvatali za točkove američkih aviona, mislim da će prištinski aerodrom biti suviše mali da primi sve sledbenike američkih okupatora – rekao je Vacić.

SourcePravda

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

Netanjahu: Vi ste sledeći – Nemačka, Evropa

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu upozorio je na opasnost od islamista u Evropi, rekavši da će taj kontinent biti sledeći na...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: