Miroslav Aleksić: Naši poslanici će biti u parlamentu, postupaćemo u skladu s dogovorenim

Obavezno pročitajte

Nosilac liste „Srbija protiv nasilja“ Miroslav Aleksić izjavio je da će poslanici te koalicije biti u Skupštini Srbije i da će postupati u skladu sa onim što su se dogovorili, ne precizirajući detalje.

„Naši poslanici će biti u parlamentu i mi ćemo tamo, shodno taktikama koje smo dogovarali na nivou koalicije ‘Srbija protiv nasilja’ i postupati. Bilo bi najpametnije da se ne pojave oni koji su pokrali mandate – a to je vlast“, rekao je Aleksić za Radio-televiziju Srbije.

- Advertisement -

Naveo je da će poslanici te koalicije činiti sve što je do njih, jer je to njihova obaveza prema više od 900.000 građana Srbije koji su im dali podršku na izborima održanim 17. decembra.

„Borićemo se i u institucijama i na međunarodnom planu i na ulici“, naveo je Aleksić, uoči konstitutivne sednice srpskog parlamenta, koja će biti održana u utorak, 6. februara.

On je izrazio nadu da će svi partneri u koaliciji „Srbija protiv nasilja“ poštovati dogovore i odluke.

Predsedništvo Demokratske stranke, koja je deo koalicije „Srbija protiv nasilja“, odlučilo je u četvrtak da poslanici te stranke ne prisustvuju konstitutivnoj sednici Skupštine Srbije.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu