-1.3 C
Belgrade
subota, 22 januara, 2022

Mima Karadžić snima NATO reklame, a litije nije javno podržao

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Glumac Milutin Mima Karadžić, poreklom iz Bijelog Polja koji je karijeru gradio u Jugoslaviji, a potom na relaciji Crna Gora i Srbija, nigde se nije javno oglasio povodom litija.

Publika Mime Karadžića, ostala je šokirana, kada je pre gotovo 5 godina, glumac snimio reklamu koja promoviše NATO pakt, u okviru kampanje crnogorske valde „Partnerstvo za budućnost“, ovaj postupak je posebno pogodio njegovu publiku iz Srbije i pokrenuo lavinu negativnih komentara.

- Advertisement -

Suočen sa takvom situacijom poznati umetnik je porekao da je znao da će reklama koju snima poslužiti za NATO poropagandu.

-Verovao sam da podstičem promociju rodne grude, a iskorišćen sam za političku kampanju „Partnerstvo za budućnost“, kojom se podržava ulazak Crne Gore u NATO-rekao je Karadzić, pre više od 5 godina za Novosti i istakao da zbog mnogih stvari koje je radio za pozitivan imidž Crne Gore, nije čuo podršku.

Litije vernika koji ne žele da prihvate novonastali zakon o slobodi veroispovesti, svakodnevno predvodi sveštenstvo SPC u Crnoj Gori, bez obzira na nezadovoljstvo građana i veliki broj poznatih ličnosti koji se oglasio po tom pitanju, Milutin Mima Karadžić je odlučio da ostane nem.

- Advertisement -

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti