20.8 C
Belgrade
četvrtak, 16 septembra, 2021

MILOVI KERBERI VUKU JE KAO PSA PO ULICI! Pojavio se snimak brutalnog hapšenja sestre Andrije Mandića! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Sestra Andrije Mandića brutalno uhapšena

Sestra predsednika opozicione Nove srpske demokratije Andrije Mandića, sinoć je na mirnom protestu bila u društvu poslanice Marine Jočić koja je potom uhapšena u Podgorici.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak brutalnog privođenja Ksenije Mandić Kljajić, sestre Andrije Mandića.

- Advertisement -

Ljudi u civilu, koji najverovatnije nisu policijski službenici, vukli su ženu nekoliko desetina metara dok se ona opirala. Žena se u jednom trenutku vukla po zemlji, ali se oni nisu zaustavili u svojoj nameri da je uvedu u CB Podgorica.

sestr,

Što je najgore, policajci u uniformi su samo stajali sa strane i posmatrali ovo iživljavanje nad ženom.

Nakon toga, bili su prilično nasilni i prema ženi koja je pokušala da snimi ovaj događaj. Iako je rekla da je novinarka, uklonili su je sa lica mesta.

- Advertisement -

Podsetimo, među brojnim privedenim građanima Crne Gore na sinoćnjim protestima našla se i sestra Andrije Mandića, Ksenija Mandić Kljajić. Sestra predsednika opozicione Nove srpske demokratije Andrije Mandića, sinoć je na mirnom protestu bila u društvu poslanice Marine Jočić koja je potom uhapšena u Podgorici.

Međutim kada je Ksenija dostavljala lekove za uhapšenu narodnu poslanicu, iz policije su rekli da „mora i ona da ostane u pritvoru“.

- Advertisement -
SourceEspreso
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti