11.8 C
Belgrade
sreda, 28 septembra, 2022

Milo sprema Vučićevske metode, u 20 časova svi smo spremni da…

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Milo spreman na sve

Da nismo mi danas organizovali protest podrške narodu u Crnoj Gori, nego drugi bi organizovao lažni protest, na kojem bi se izrežirali incidenti u interesu režija Mila Đukanovića.

Ovo je za „Srbin info“ izjavio Damnjan Knežević iz Narodnih patrola, koji je izrazio nadu da će na izborima u Crnoj Gori pobediti demokratija i volja naroda, ko god da osvoji vlast.

- Advertisement -

– Bojim se da će u nedelju biti incidenata, koji su planirani i u subutu uveče u Beogradu i širom CG. Moguće je da će režim u CG da se posluži Vučićevskim metodama, da polome kutije ako vide da im rezultati ne idu na ruku, da izazovu nekakvo vanredno stanje i da kupe vreme.

Sutra uveče posle 20 časova pozivam narod da bude spreman u Beogradu i u Crnoj Gori, a narod u Crnoj Gori da uzme oružje u ruke, a to je olovka i da na izborima obori s vlasti diktatora i kriminalca. Milo, ako je pametan, neće praviti nikakve probleme.

Kada je reč o nezavisnosti CG, neka narod CG odluči da li želi da živimo u jednoj ili dve države. Važno je da ne budemo jedni protiv drugih, jer smo jedan narod. Možemo da živimo i u dve države – zaključio je Knežević.

- Advertisement -

Damnjan Knežević je bio na antimilogorskom skupu u Beogradu.
Skup za podršku narodu CG, da se oslobodimo straha!

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti