BEBINA ŠKOLA, Milo i Vučić prave haos: Oskrnavljen mural Amfilohiju u Zrenjaninu!

Obavezno pročitajte

Pošto su Milove komite večeras na Cetinju neslavno prošle, okupilo ih se nekoliko stotina i od najavljenog „haosa i hiljade komita“ nije srećom bilo ništa, odmah se haos preselio sa Cetinja u Srbiju. I to u Zrenjanin. Beba Popović, kao najbliži savetnik Mila i Vučića, očigledno je pripremio još mnogo neprijatnih iznenađenja pred ustoličenje mitropolita Joanikija 5. septembra.

Kako se bliži nedelja, raste napetost, pa su sad Milove komite „preselili“ u Zrenjanin, jer je Vojvodina poslednjih dana postala poprište Vučićevih falangi.

U ovom gradu je „neki komita“ večeras mural posvećen mitropolitu Amfilohiju precrtao zelenom bojom uz natpis „Risto sotona“ u potpisu „komite“ (mora potpis da neko ne pomisli ne daj Bože da Vučić ima nešto protiv blaženopočivšeg mitropolita koji ga je za života više puta nazvao izdajnikom Srbije koji prodaje KiM).

Na skranvljenje murala su SNS botovi spremno odgovorili:

„Proćerat ustaše iz Srbije za sva vremena“, napisao je jedan korisnik.

„I mural našeg đeda im smeta, otpadnici vere Pravoslavne“.

„Bog sve vidi, moliće taj za oproštaj“, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Šta su Beba i UDBA još smislili za Mila i Vučića do nedelje kada je ustoličenje, ostaje da se vidi.

Za sada su Čanka poslali na Cetinje da sabotira ustoličenje, a Vuka Draškovića angažovali da u kolumnama po novinama podržava Miraša i sabotira vladiku Joanikija. Ali, tek je petak…

Na jutjub kanalu Srbin.info su najavili koordinisane akcije Mila i Vučića u cilju pravljenja haosa u Srbiji i Crnoj Gori i sabotiranju ustoličenja: Dejan Mirović, Mlađan Đorđević, Miroslav Parović, Nemanja Šarović, Vladimir Dimitrijević…

Osim u Zrenjaninu, Amfilohijev mural je oslikan i u Velikoj Plani, gde je doseljeno mnogo Crnogoraca sa KiM pravo na visoke položaje i zdušno podržavaju SNS i Vučića. Da li će, ako bude trebalo, braniti mural od najezde Milovih „komita“? Ipak su oni toliko brojni u CG da ih je na glavnom protestu na Cetinju večeras bilo nekoliko stotina sa sve Čankom, pa se ta „masa“ odatle prelila širom Srbije sve do Vojvodine.

Haos se prelio u Srbiju posle upozorenja Milu od strane SAD?

Pre nego što su „komite“ oskrnavile mural u Zrenjaninu, stigao je od Bajdena „šamar“ za sve Bebine pulene (uključujući Čanka, Čedu, Biserko…). Stejt department je u petak „pozvao sve političke činioce, a posebno političke lidere u Crnoj Gori da doprinesu stišavanju tenzija (samo Milo pravi haos) pred ustoličenje mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija na Cetinju“. Ukazano je i da SAD podržavaju slobodu veroispovesti i izražavanja, uključujući mirno okupljanje i nesmetan rad novinara.

„Crna Gora je prepoznata po zagovaranju različitosti i tolerancije i svi njeni građani treba da doprinesu kako bi se održala ta ponosna tradicija“, navedeno je u saopštenju portparola Stejt departmenta.

SourceNovosti

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu