MILENA POPOVIĆ BLATI POKOJNOG MUŽA: Oliver Ivanović bi danas bio na Srpskoj listi i na Pinku! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Milena Popović, poslanica SNS u Skupštini Srbije i nevenčana supruga ubijenog lidera Srba sa Kosova Olivera Ivanovića, u jednoj emisiji na Jutjubu, na pitanje, kako je moguće da gostuje na televiziji Pink, na kojoj je prikazivan spot koji je targetirao pokojnog Ivanovića, kaže da se vodila time „da bi u ovom trenutku on sigurno gostovao na televiziji Pink posle tog spota“.

– Znam kako je funkcionisao i koliko je tolerantan bio, i da je zapravo znao šta je politička kampanja, i da mu se takve stvari nisu dešavale, a on je sad ubijen, pa je zato taj spot i problematičan, zato što se dogodilo ono što se dogodilo. Ali sam apsolutno sigurna da bi i on danas gostovao na televiziji Pinik u nekoj svojoj kampanji. Mi ne znamo, možda bi on bio danas na Srpskoj listi – rekla je udovica Olivera Ivanovića.

Ona je dodala da niko ne može da joj kaže, da danas, nekoliko godina posle prikazivanja sramnog spota protiv Ivanovića, on ne bi gostovao na Pinku.

- Advertisement -

– Bio bi. Ja gostujem na Pinku tako kako bi on. A ja imam misiju mnogo važniju nego što bi bila njegova da se danas bavi politikom. Jer bi njegova misija bila da uradi nešto za Kosovsku Mitrovicu, a moja misija je da saznam ko je njega ubio. I ja ću otići bilo gde. I ne smatram da sam time uradila nešto loše za sebe i Olivera, a dobro za televiziju Pink. Ne. Sve što radim, radim sa jednim ciljem. I moj cilj je veći od svih političkih performansa, igri i svega ostalog – tvrdi Milena Popović.

Inače, brat ubijenog Olivera Ivanovića, Miroslav Ivanović, rekao je u emisiji Utisak nedelje posle treće godišnjice Oliverovog ubistva da iza uvredljivog spota, koji je pre više od četiri godine uoči izbora na KiM emitovan na televiziji Pink i TV Most, i to samo nekoliko meseci pre njegovog ubistva, stoji „Srpska lista“.Milena PopovićMilena Popović

Tu tvrdnju potvrđuje i sačuvana fotografija snimka emitovanog spota na kojoj se vidi da je u pitanju plaćeni termin “Srpske liste”.

Podsetimo, 16. januara obeleženo je četiri godine od ubistva lidera Građanske inicijative „Sloboda, demokratija, pravda“ Olivera Ivanovića, i još uvek se ne zna ko je ubistvo počinio niti ko ga je naručio.FOTO: ATA Images/Antonio AhelFOTO: ATA Images/Antonio Ahel

Specijalno tužilaštvo Kosova do sada je podiglo tri optužnice. One obuhvataju šest osoba, a u vezu sa ubistvom Ivanovića dovode se i potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić, kao i biznismen sa Kosova Zvonko Veselinović. 

BONUS VIDEO

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu