MEŠTANI TVRDE: Direktor Ljubićeva primoravao zaposlenu na seksualni odnos?

Obavezno pročitajte

Tekst izvorno prenosimo kako je stigao u našu redakciju. Gospodin MS nam se nije javljao, te dopuštamo demanti na ovaj tekst u skladu sa novinarskom etikom.

- Advertisement -

Oštećena podnela prijave protiv direktora ucenjivača u Požarevcu, takođe, postoji slučaj Jutka, koji nažalost, poverenik za zaštitu ravnopravnopravnosti polova u ovom slučaju, nije želeo da zataškava “ SLUČAJ LJUBIČEVO” i njegovog nadobudnog direktora Mirka Stojanovića, novog JUTKU?

Naime početkom 2022 god. direktor Mirko Stojanovič u ime JP Ljubičevo, prima u radni odnos gospođju Tanju Tomić iz Batovca, a raspoređuje je na radno mesto turističkog vodiča? Samim činom otvaranja izmisljenog radnog mesta je doveo u zabludu grad Požarevac kao osnivača i nekoga ko je dao saglasnost za osnivanje radnog odnosa pomenute Tanje Tomić. U prevodu, direktor Mirko Stojanović se u gospođu zaljubio i pokušavao na sve načine da ostvari sa njom seksualni odnos.

Kako dotična nikako nije pristala na seksualne ucene Mirka Stojanovića, počeo je za nju takoreći, pravi pakao. Direktor Mirko je upućivao i pretnje u vidu sms poruka, i pretio joj je lično u prostorijama suvenirnice (kafića) u kom trenutku joj je stavio ruku na zadnjicu i pokusao da je poljubi. Zaposlena se otrgla i pobegla iz suvenirnice i iz kruga Ergele. Ipak je Mirko hteo da malo volka i da zelka ali je dočekao prijavu za mobingovanje, ucene i psihicko maltretiranje.

U međuvremenu, direktor Stojanovic je oštećenu Tanju Tomić otpustio, dao otkaz, sa obrazloženjem u jednoj recenici: “ZAPOSLENA NIJE ISPUNILA OČEKIVANJA DIREKTORA“. Zemljo Srbijo okreni se i prelomi se. Tanja Tomić je uzorna majka, supruga, koja je mnogo propatila prošavši kroz pakao i torturu koji je sprovodio njen nadređeni, direktor Mirko Stojanović u međuvremenu, privođen je Mirko nekoliko puta u policiju jer je u pijanom stanju zvao oštecenu i pretio joj kao i njenom suprugu. O svemu navedenom postoje fizicki dokazi, slikane sms poruke koje je Mirko Jutka slao oštećenoj, kao i snimani pozivi a i prijave koje su ostećena i njen suprug podnosili, brineći se za svoju bezbednost.

Ipak je Mirko jak politicki kadar i hvali se kako mu ne može niko nista. Nadamo se da će ovaj tekst pomoći u razotkrivanju istine oko ovog seksualnog napasnika i ujedno se pozivaju sve na bilo koji način ucenjivane ili primorane žene od strane ovog manijaka da se ne boje i podnesu prijave, ipak, dok postoji država, postoji i zakon.

Dostavljamo vam prilog tužbe koju je oštecena podnela protiv Mirka Stojanovića kao ovlašćenog lica za zastupanje i JP Ergele Ljubičevo, obavešteni su i grad Požarevac kao osnivač kao i pretpostavljeni Mirku napasniku.

Ostavite komentar

Najnovije objave

NENAD ČANAK NEZADOVOLjAN APANAŽOM KOJU JE DOBIO OD MILA ĐUKANOVIĆA

Nenad Čanak, denucirani agent RDB koji je u Miloševićevo vreme vođen kao operativna veza „Kobra“, trenutno je u izbornom...

Još priča na sličnu temu