MANOJLOVIĆ PORUČIO VULINU: Bolje 330.000 evra policajcima, nego da ih dezerter drpi kroz tender!

Obavezno pročitajte

„Vulin o današnjem protestu: Ekskurzija Save Manojlovića nas koštala 330.000 evra. Iskreno, bolje da se te pare dodele običnim policajcima kroz dnevnice, nego da ih dezerter drpi kroz namešten tender“, napisao je na Tviteru direktor kampanje inicijative „Kreni – Promeni“, odgovorivši tako na napad Aleksandra Vulina, ministra unutrašnjih poslova.

Građani su danas na više mesta blokirali saobraćaj na Novom Beogradu, čime su hteli da pošalju poruku da neće odustati sve dok se ne uvede moratorijum na iskopavanje litijuma i bora. Tokom blokade je zabeleženo više incidenata, a svakako je najveći onaj kada je stariji vozač pokupio automobilom aktivistu i vozio ga na haubi 20-ak metara. Pored ovog, dogodila su se još tri slučaja koja se smatraju provokacijama građana.

Nedugo nakon blokade javno je istupio ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, optuživši građane koji se bore za očuvanje životne sredine.Aleksandar Vulin FOTO: ATA ImagesAleksandar Vulin FOTO: ATA Images

- Advertisement -

– Protest je organizovan kako bi se opravdao novac dobijen od stranih organizacija i zbog ekskurzije Sava Manojlovića budžet Ministarstva unutrašnjih poslova je manji za oko 330.000 evra – poručio je, između ostalog, Aleksandar Vulin.

Na taj način je Minpuki, baš po uzoru na šefa, udario na organizatore protesta, ali i same građane, koji se bore da se zabrani istraživanje i eksploatacija litijuma i bora. Međutim, taj napad nije ostao bez odgovora.

Nedugo nakon što se Vulin oglasio, replicirao mu je Savo Manojlović, direktor kampanje inicijative „Kreni – Promeni“, uradivši to putem Tvitera.

– Vulin o današnjem protestu: Ekskurzija Save Manojlovića nas koštala 330.000 evra. Iskreno, bolje da se te pare dodele običnim policajcima kroz dnevnice, nego da ih dezerter drpi kroz neki namešten tender – napisao je Savo Manojlović.

Ostavite komentar

Najnovije objave

DF USTUPIO 140 BILBORDA JAKOVU MILATOVIĆU: Da pobjedimo Đukanovića, glasamo za Jakova!

Predsednički kandidat Pokreta Evropa sad, Jakov Milatović, dobio je otvorenu podršku od strane velikog broja političkih organizacija i dojučerašnjih...

Još priča na sličnu temu