MAJKA MALOG IGNJATA: Članovi SNS-a nam prete oduzimanjem deteta

Obavezno pročitajte

Ignjat je postao miljenik protesta, a sada prete njegovim oduzimanjem

Roditeljima malog Ignjata, koji je spontano postao miljenik aktuelnih protesta, pored svakodnevnih uvreda, čalanovi SNS-a prete i oduzimanjem deteta.
Predvodnica pretnji i uvreda je, kako kaže majka ovog dečaka, načelnica Nišavskog okruga i članica Glavnog odbora SNS-a Dragana Sotirovski.

ignjat,

– Tri fotografije iz Novog Sada, Beograda i Niša i snimak iz glavnog grada sasvim su dovoljni da pokažu ko su učesnici protesta, ko su pojedine majke koje su „stubovi“ porodice i društva i kako se zaista deca upotrebljavaju u političke svrhe – napisala je Soritovski na svom Fejsbuk nalogu, alaudirajući na jednu od fotografija na kojima se nalazi i dete Miloševića.

- Advertisement -

Članica glavnog odbora Srpske napredne stranke Sotirovski, izgleda da je zaboravila kako zapravo izgleda upotreba dece u političke svrhe!

U jednom od predizbornih spotova SNS-a, koje je zabranio i REM, predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovara sa maloletnom devojčicom i priča joj bajke o boljem životu.

Milošević je najavila da će dete biti sa njima na protestu svako veče i dokle god ne postoji opasnost po njega.

Ostavite komentar

Najnovije objave

MOMIR STOJANOVIĆ: Opomena vlastima da razmisle ko je oslonac srpske politike na KiM

Nekadašnji načelnik Vojnobezbednosne agencije Momir Stojanović misli da je događaj u Banjskoj "poslednja opomena vlastima u Beogradu da se...

Još priča na sličnu temu