7.7 C
Belgrade
subota, 16 oktobra, 2021

KREĆE HAOS: Tražili mu da stavi masku, pucao radniku u glavu! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Dvadesetogodišnji radnik na benzinskoj pumpi u Nemačkoj upucan je nakon što je zatražio od mušterije da stavi masku na lice.
Radnik na benzinskoj pumpi u gradu Idar-Oberstein, Rhineland-Palatinate, izgubio je život nakon spora s klijentom oko mera protiv koronavirusa, saopštila je policija u ponedeljak.


Prema policijskom izveštaju, osumnjičen je 49-godišnji muškarac koji je u subotu uveče pucao u zaposlenog na benzinskoj pumpi zbog potrebe nošenja maske u objektu.

Rečeno je da je muškarac ušao na benzinsku pumpu kako bi obavio kupovinu bez maske za lice, a 20-godišnji radnik ga je zamolio da se pridržava propisa. NJih dvojica su se navodno posvađali, što je navelo čoveka bez maske da ode.

- Advertisement -

Međutim, tvrde iz policije, muškarac se vratio otprilike sat kasnije. Ovaj put je nosio masku, ali ju je skinuo i dvojica muškaraca su započela novu svađu.

Osumnjičeni je tada iz džepa izvukao skriveni pištolj i upucao dvadesetogodišnjaku u glavu. Nakon incidenta osumnjičeni je pobegao pešice.

Policija je ubrzo stigla na mesto događaja i započele potragu za muškarcem. Međutim sledećeg dana, 49-godišnjak je ušao u policijsku stanicu i priznao zločin.

- Advertisement -

Osumnjičeni je navodno rekao policajcima da se protivi restriktivnim merama protiv koronavirusa i da ga je situacija s pandemijom koronavirusa jako uznemirila.

Kako je naveo, osećao se kao da je sateran u kraj i „nije video drugi izlaz“ osim da pokaže primer. Osumnjičeni je smatrao žrtvu „odgovornom za celokupnu situaciju, jer se pridržavala pravila“.

Gradonačelnik Idar-Obersteina Frank Fruhauf izrazio je šok i zaprepaštenje zbog zločina.

„Ovo je prilično nezamisliv, užasan čin koji se dogodio ovde u Idar-Obersteinu. Takav zločin je bez presedana. Trebaće vremena da se pomirite s tim“, rekao je.

- Advertisement -
SourceKlixba
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti