4.1 C
Belgrade
sreda, 1 decembra, 2021

KON NA PINKU U DRUŠTVU ČEDE I BRNABIĆKE: Protivnici vakcina su moji neprijatelji!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

U emisiji na tv Pink-u “Hit Tvit”, gostovala je Soroš “drim tim” ekipa: Dr Predrag Kon, Ana Brnabić i Čedomir Jovanović, falio je samo Vučić.

Pored osnovne propagande koja ide u korist SNS kartelu, a koja se vrši kako na ovoj televiziji tako i u ovoj emisiji, najveći akcenat stavljen je na korona propagandu, vakcinaciju i promovisanje diskriminacije građana na osnovu vakcinalnog statusa.

Kao što se i očekivalo, dr Predrag Kon je po ko zna koji put predstavljen kao žrtva zbog protesta građana koji su se okupili ispred jedne od njegovih nekretnina te uzvikivali “Mengele (nemački lekar jevrejskog porekla koji je testirao vakcine na narodu zatočenom u logore i podržavao vlast).

- Advertisement -

Kon je izjavio da ima veliku podršku naroda (kog?!), ali i da su antivakseri njegovi neprijatelji diskriminišući tako na očigled javnosti većinski deo Srbije i sejući mržnju prema nevakcinisanim Srbima.

„Znam šta radim i zašto radim. Samo je to suština. Znam da nisam nijedno od onoga što su skandirali. Znam da ne pripadam njihovim pogrešnim i naopakim razlozima da ispovljajvu taj bes. Te poruke sam primao i dok sam bio aktivan na Fejsbuku, to je ono što sam hteo da naglasim. Svi me pitaju kako nalazim snagu, ne zamišljam o tome. Oni su zaista moji neprijatelji, iako ih ima malo. Ogroman broj mojih komšija i ostali… Ja ne mogu da Vam objasnim koliku sam podršku dobio“ – tvrdi Kon, koji se hvalio da ga podržava narod još kad je on podržavao Tadića i oštetio budžet Srbije za milione evra insistirajući da nabavima preskupe vakcine za svinjski grip, koje su samo propale u skladištu (a naše pare završile kod farmako mafije).

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti