-1 C
Belgrade
subota, 22 januara, 2022

KIRJOS: Kad vam Novak osvoji Melburn ima da šetam s njegovom majicom, na srpskom jeziku!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Australijski teniser Nik Kirjos rekao je da bi voleo da Novak Đoković osvoji Australijan open. Da, dobro ste pročitali. Čovek koji je poznat po tome da ne voli srpskog tenisera, poželeo mu je desetu titulu u Melburnu zbog načina na koji se australijske vlasti odnose prema Đokoviću.

Kirjos je i ranije kritikovao to što je Novak završio u imigracionom pritvoru, ako je ranije ispunio sve uslove da se nađe u Australiji.

Umesto da trenira bez ometanja, Novak je završio iza brave, ministar za imigracijska pitanja Aleks Hok mu je opozvao vizu i slučaj je već dvaput završavao na sudu.

- Advertisement -

Završiće i treći put (subota 23.30), kada će i definitivno biti odlučeno da li će Đoković igrati na Australijan openu od ponedeljka.

„Taj ministar Aleks Hok kaže da je Novak Đoković pretnja našim granicama, ja kažem da nije, tretiramo ga kao da je oružje za masovno uništenje. Došao je da igra tenis, razumem to da ga napadaju zato što nije vakcinisan, ali ima dokumentaciju koja mu dozvoljava da igra“, rekao je Kirjos u podkastu „No boundaries“.

On je dodao i da su Australijanci sada sav bes usmerili ka Đokoviću, iako, kako Kirjos kaže „ništa nije uradio, već samo hoće da igra tenis“ i napomenuo da je važno za sport da se Novak nađe na terenu u Melburnu.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti