NOVI DOKAZI: Karić umešan do grla, Cvijan imao dokumentaciju

Obavezno pročitajte

Domagoj Margetić je kazao da mu je Cvijan dao određenu dokumentaciju, između ostalog i o oslobađanju Bogoljuba Karića, i prebacivanju kiparskih para, između ostalog i milijardu evra iz afere Mobtel.

Kao Narodni poslanik sam najviše govora i poslaničkog rada posvetio pravosuđu o borbi protiv kriminala. Od 2016. sam govorio o Mirjani Labović, sudskom veštaku za ekonomiju Gradskog zavoda za veštačenje.

Pomenuta Mirjana Labović veštačila je u više spornih i važnih slučajeva. Zahvaljujući njenom veštačenju tužilaštvo je odustalo od postupka protiv Bogoljuba Karića. Veštačila je u slučaju ATP Vojvodina.

- Advertisement -

U postupku protiv vlasnika Certusa na glavnom pretresu je priznala da nije veštačila po pravilima struke, nego je po nalogu sudije selektivno koristila dokumentaciju kako bi se namestili dokazi protiv okrivljenog. Zapisnik sa tog suđenja je potom falsifikovan i ja sam objavio dokaze o tome.

Inače Mirjana Labović veštači 30 godina, sa falsifikovanom fakultetskom diplomom. Čak je i ministarstvo prosvete, štiteći nju i javnog tužioca Prvog OJT Ljubivoja Đorđevića, koji takođe ima falsifikovanu diplomu, pokušalo da slaže Narodnu skupštinu.

Gradski zavod za veštačenje je u vlasništvu grada Beograda. Od kada je otkriveno da Mirjana Labović nema diplomu, svaka gradska vlast – i Dragan Đilas, i Siniša Mali, i Goran Vesić, su štitili Mirjanu Labović. Ona je očito služila da veštači po potrebi.

Siniša Mali i Goran Vesić su naredili Mirjani Labović da veštači u korist Karića.

Gradski zavod za veštačenje radi i procenu oko Ade Huje i Luke Beograd, gde je od 2008. godine pokušaj da se otme 37 hektara državnog zemljišta, i pripoji Luci Beograd. Šta mislite koji veštak? Baš na toj lokaciji, nimalo slučajno, pronađeno je telo Vladimira Cvijana.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Hamas osudio američki veto u Savetu bezbednosti UN

GAZA – Palestinska militantna grupa Hamas osudila je odluku Sjedinjenih Američkih Država da stave veto na nacrt rezolucije o prekidu...

Još priča na sličnu temu