JOVANA ZOVE NA PROTEST: Dosta je TERORA, STOP korona diktaturi VAKCINACIJI I MASKAMA!

Obavezno pročitajte

Jovana pozvala sve

U subotu se od 17 časova ispred Predsedništva Srbije održava novi protest roditelja povodom sve agresivnijih poteza države kada je reč o krađi i oduzimanju dece, obaveznoj vakcinaciji i nošenju maski.

jovana,

– Znamo za nekoliko slučajeva beba koje su preminule posle vakcinacije. Jedna majka je izašla u javnost, ali mediji o tome ćute. Veliki je broj i oduzete dece. Sporna su i inostrana usvajanja. Kada pitamo gde su naša deca, ministar Zoran Đorđević šalje policiju na one koji ta pitanja postavljaju. Nova informacija je ta da je jedna majka pozvana u centar za socijalni rad, jer joj dete ne nosi masku!

JOVANA STOJKOVIĆ

Mi živimo u korona diktaturi i pod kolonijalnom upravom. Oni nam poručuju da tek kada prestanemo da živimo, da ćemo se tad spasiti smrti. Ovo je potpuna psihoza. Mnogo je veći problem to što će ljudi ostati bez posla i neće moći da prehrane svoje porodice. Srbija je zemlja gde se sprema zakon o pravima deteta, po kome centar za socijalni rad može da vam oduzme dete bez sudske odluke, dakle na osnovu neke njihove paušalne ocene.

Ovo je samo deo razloga zbog kojih pravimo protest ispred Predsedništva Srbeije – rekla je dr Jovana Stojković. Šta je još izjavila naša sagovornica, pogledajte i poslušajte u video prilogu.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Poslanik SPS za vreme Skupštine o KiM gleda porniće (FOTO)

Rasprava, uvrede, koškanje, pa i tuča - sve smo to videli na zasedanju Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji....

Još priča na sličnu temu