3.8 C
Belgrade
nedelja, 28 novembra, 2021

JORGOVANKA TABAKOVIĆ: Vučić je pravi vitez, nema više takvih ljudi! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Mnogi naprednjaci su pokušali da na što kreativniji način iskažu „veličinu“ Aleksandra Vučića i kako je on hrabar i neustrašiv. Bilo je tu svakakvih pohvala na račun naprednjačkog vođe, međutim čini se da je konkurenciju oduvala guvernerka Jorgovanka Tabaković, istakavši da je Vučić, pazite sad – vitez.

Jorgovanka se trudi da ne ostane upamćena samo po jednoj izjavi diveći se predsedniku SNS-a stvarajući od njega božanstvo.

– O tome govori ono što su neki poslanici pokušavali da ospore. Ja sam i tada pitala onoga ko je za mene čovek koji se po hrabrosti i neproračunatosti ne može uporediti ni sa jednim predsednikom do sada. Često mu kažem „Aleksandre, da li te je dostojan ovaj narod“ – rekla je ne tako davno guvernerka Srbije u Skupštini, ponizivši pritom narod.

- Advertisement -

Ali, nije se na tome zaustavila Jorgovanka, već je brže, jače i bolje nastavila da se dodvorava šefu. Tako je gostujući na televiziji Pink za Vučića rekla da je – vitez. I nije ru bio kraj, već je preko naprednjačkog glasila sa javnošću podelila priču iz 2007. godine.

– Pre 14 godina ja i Aleksandar je trebalo da se sretnemo i nešto dogovorimo na Novom Beogradu. I on je dolazio sa ćerkom Milicom, tada malom devojčicom i kako smo prolazili jednu uličicu, park jedan ulevo, bilo je oko dva popodne…

I pored jednog drveta svađaju se mladić i devojka. I sad, ne možemo da ne čujemo te glasove. Ja se pravim da ne čujem, malo sam se uznemirila, strah me je… Aleksandar je ostavio mene i Milicu da stojimo, prišao je i rekao tom momku „Koga si zamahnuo da udariš, zar ne vidiš da je to devojka“ – rekla je Jorgovanka Tabaković, što je bacilo u trans voditelje televizije Pink, koji nisu mogli a da se ne dive Vučiću.

- Advertisement -

I tada je u slobodno vreme predsednik Srbije za Jorgovanku Tabaković postao vitez.

– Naravno, situacija se smirila, odbranio je devojku, taj momak se izvinio. Međutim, ja sam mu tada rekla, pošto mnogo volim literaturu: „Slušaj, Aleksandre, ti si za mene pravi vitez. To tvoje viteško ponašanje bez računanja da li ću imati posledica, kako će to neko da shvati“… Ljudi danas neće da svedoče dok mrtav čovek leži na ulici ili se desi saobraćajna nesreća. Aleksandar nije promenio to svoje viteštvo, ja mu često kažem da je on vitez – rekla je Jorgovanka Tabaković i nastavila:

– Kada sam čula da je to isto rekao i ruski novinar, ja sam mu samo poslala poruku i rekla: „Aleksandre, vidiš da to nisam videla samo ja i ne ponavljam to samo ja“. Jer, on ne voli tu vrstu, kako bih rekla, pohvale. Ali, to čovek ne može da sakrije, to je njemu prirodno. I ne treba da se skrivaju dobre osobine, bez obzira koliko to nailazi na kritiku, podsmeh, osudu…Aleksandar Vučić FOTO: PrintscreenAleksandar Vučić FOTO: Printscreen

I kako to obično kod naprednjaka ide, posle oda Aleksandru Vučiću kreće i kritika opozicije.

– Mene neće niko učiti u ovim godinama kako da pohvalim nekoga, ali bi oni mogli da prelistaju malo literaturu ili da se posvete i nečemu što je, kako bih rekla, opšte poznato mesto u ne samo filozofiji i istoriji, nego i u nekom elementarnom obrazovanju – zaključila je guvernerka.

Laku noć, Srbijo…

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti