Izdajnik Aleksandar Vučić je u svom delirijumu uhapsio moje prijatelje i patriote

Obavezno pročitajte

Nikakvo krivično delo niti nasilje nisu oni počinili. Konstatovanje javne činjenice da je Vučić izdajnik i da prihvatanjem francusko nemačkog plana pravi nezavisno Kosovo nije krivično delo kao ni predaja naših ustavnih zahteva na pisarnici predsedništva.

Izdajnik Aleksandar Vučić je u svom delirijumu uhapsio moje prijatelje i patriote Dejana Petra Zlatanovića i Damnjana Kneževića. Nikakvo krivično delo niti nasilje nisu oni počinili.

- Advertisement -

Konstatovanje javne činjenice da je Vučić izdajnik i da prihvatanjem francusko nemačkog plana pravi nezavisno Kosovo nije krivično delo kao ni predaja naših ustavnih zahteva na pisarnici predsedništva.

Što se tiče jednog u još nizu lažnih atentata na Vučića, to je neozbiljno i komentarisati za svakog razumnog .U tom kontekstu, pozivam izdajnika Aleksandra Vučića i njegovu policijsko pravosudnu kamarilu da puste nevine ljude Zlatanovića i Kneževića i da mene uhapse i optuže jer sam ja formalno-pravno organizator narodnog protesta. Sa zadovoljstvom ću im objasniti kakvi su izdajnici.

Prof. dr Dejan Mirović

Ostavite komentar

Najnovije objave

NENAD ČANAK NEZADOVOLjAN APANAŽOM KOJU JE DOBIO OD MILA ĐUKANOVIĆA

Nenad Čanak, denucirani agent RDB koji je u Miloševićevo vreme vođen kao operativna veza „Kobra“, trenutno je u izbornom...

Još priča na sličnu temu