IVICA DAČIĆ: Nema razloga da se raspišu vanredni izbori, u Srbiji nema političke krize

Obavezno pročitajte

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić za izbore koje je za proleće najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da oni treba da budu redovni, kao i da nema razloga za raspisivanjem vanrednih.

Dačić je na televiziji Pink kazao da su glasanja u Skupštini pokazala da nema krize vlasti i da samim tim potrebe za vanrednim izborima nema.

- Advertisement -

Dodao je i da je broj glasova za izbor Slavice Đukić Dejanović za ministarku prosvete to i pokazao, jer, kako je naveo, kriza nastaje kad u funkcionisanju parlamenta ne postoji dovoljan broj glasova.

Kazao je da institucije treba da rade u punom mandatu i da je to odraz stabilnosti društva.

„Da li će biti drugih izbora pored lokalnih i pokrajinskih, to je stvar odluke Srpske napredne stranke (SNS)“, naveo je Dačić.

Dučić je o sankcijama koje su Sjedinjene Američke Države uvele šefu Bezbednosne informativne agencije (BIA) Aleksandru Vulinu, rekao da su tražili dokaze protiv njega, da oni nisu stigli, kao i da je siguran da dokaza protiv Vulina nema.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

MOMIR STOJANOVIĆ: Opomena vlastima da razmisle ko je oslonac srpske politike na KiM

Nekadašnji načelnik Vojnobezbednosne agencije Momir Stojanović misli da je događaj u Banjskoj "poslednja opomena vlastima u Beogradu da se...

Još priča na sličnu temu