4.4 C
Belgrade
petak, 3 decembra, 2021

HRVATSKI PREDSEDNIK SE DIGAO PROTIV GLOBALISTA: Iživljavaju se bez ikakvih argumenata, ovo nije nauka nego metode koje posdećaju na tridesete godine 20 veka!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović oštro je kritikovao Austriju zbog uvođenja lokdauna za nevakcinisane i ocenio tu meru, kako je rekao, ”indirektno glupom”.

“U Austriji se danas zabranjuje ljudima koji nisu vakcinisani da napuste svoj dom. Šta je to, nauka ili metode koje podsećaju na tridesete godine 20. veka”, kazao je Milanović nakon audijencije kod pape Franje, a prenose austrijski mediji i zagrebački “Jutarnji list”.

Milanović je kazao ”da u poslednje vreme ima probleme sa željom za iživljavanjem bez ikakvih argumenata”.

- Advertisement -

“Nauka ne može istovremeno biti izum vakcine, koja je delo pojedinih brilijantnih umova, i ova glupost kod mera. Preporučio sam gađanima da se vakcinišu, ali građani imaju pravo da se štite od proizvoljnosti”, kazao je on.

U Zagrebu novi protest zbog kovid potvrda

Danas se na Markovom trgu u Zagrebu održava novi protest protiv kovid potvrda koje su od sutra obavezne u svim javnim i državnim službama u Hrvatskoj, kako za zaposlene tako i za ljude koji njihove usluge koriste.

Iza protesta stoji inicijativa Prava i slobode, preneo je portal Index.hr.

- Advertisement -

Učesnici protesta navode da zahtevaju da se kovid-potvrde odmah ukinu u celoj Hrvatskoj, kao i da se donese zakon kojim se zabranjuje uvođenje kovid potvrda.

Protesti se održavaju u mnogim hrvatskim gradovima, a posebno su se istakli protesti u dva najveća grada – Zagrebu i Splitu.

- Advertisement -
SourceTanjug
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti