Hrana za kućne ljubimce skuplja od Vučićevog parizera (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se u petak obratio javnosti 191. put od početka godine i tom prilikom je najavio da će cene pojedinih proizvoda, i to samo u marketu DIS, biti snižene. Među tim proizvodima je izdvojio i pileći parizer, koji je, gle bizarnosti, ove srede pred kamerama, zajedno sa ministrima Tomislavom Momirovićem i Sinišom Malim, doručkovao.

Pošto je Srbija, tako tvrdi vlast, ekonomski tigar, posle svake najave o sniženju cena stvaraju se ogromne gužve u marketima. Toliko o platežnoj moći građana naše zemlje.

- Advertisement -

A kako bi proverio da li zaista u pomenutom parketu ima pilećeg parizera od 269 dinara, na lice mesta se uputio Nemanja Šarović, lider pokreta Ljubav, Vera, Nada.

Zaposleni se, najpre, pobunio zbog snimanja radnje, ali je Šarović, ipak, uspeo da snimi posetu supermarketu, ali pileći parizer nije našao, a čiji je pad cene Vučić najavio.

Međutim, nešto mu je drugo privuklo pažnju – a to je da je hrana za kućne ljubimce skuplja od, kako je rekao, Vučićevog parizera za penzionere.

– Hajde da vidimo šta to ovde ima, pošto parizera za penzionere nema. Hrana za kuce i mace… Evo ovde, na primer, 110 dinara košta 150 grama hrane za kuce. Konzerva od 400 grama košta 269 dinara. Znači, 400 grama hrane za pse košta kao kilogram parizera za penzionere koji promoviše Vučić – rekao je Šarović i nastavio:

– Srbija je ekonomski tigar i to znači da će negde 2025. godine penzioneri moći da se hrane kvalitetno kao i kućni ljubimci. Evo, da vidimo i ovu salamu. Ova salama sa pse je 700 grama i košta 279 dinara. To znači da je salama za pse 30 odsto skuplja nego Vučićev parizer za penzionere. Katastrofa! – zaključio je lider pokreta Ljubav, Vera, Nada.

Ostavite komentar

Najnovije objave

RASKOŠ I VELIKI PROFITI: Koliko vredi vila Radoičića i kako je stekao toliko bogatstvo?

Vila Milana Radoičića koju je pretresla kosovska policija pre nekoliko dana otvorila je pitanje legalnosti imovine bivšeg potpredsednika Srpske...

Još priča na sličnu temu