17.1 C
Belgrade
ponedeljak, 26 septembra, 2022

HRABRA SRPKINJA PORUČILA NARODU SA KOSMETA: Dok vam je Vučića i vaše Ane – bojte se čak i svog odraza u ogledalu!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Braćo i sestre, Srbi sa Kosova i Metohije. Bilo ste moja nepresušna inspiracija i motivacija. Bili ste simbol mučeništva i junaštva istovremeno za mene. Bili ste moj nebeski narod , za koji sam bila spremna da poginem u odbrani kosovskog zaveta i Dušanovog grada, Gazimestana i Gračanice, bez mnogo kalkulisanja i razmišljanja.

S vama nisam živela ni dan , ali je moje srce za vas kucalo koliko i za sve moje topličane. Takav jedan narod, ponikao i odgajan u Kolevci srpstva ponizio je sebe do te mere da izjavi : Dok je nama Vučića i naše Ane ne bojimo se nikoga.

- Advertisement -

A isti ti pomenuti su prekrili simbol srpstva i svoju zastavu na svojim tablicama da bi do vas doputovali samo promocije radi. Jesu li vam tom prilikom priznali da je idejni tvorac uništavanja srpstva, ćirilice i pravoslavlja upravo oni pod dirigentskom palicom Aleksandra Soroša?

Da je projekat Otvoreni Balkan jedan od njihovih najvećih projekata za ojađivanje i destabilizaciju Srbije? Da je Soroš bio prisutan na svakom mogućem sastanku? Da i vas kao i nas, prodaje na kilo i profitira na veštačkoj krizi i inflaciji koju sam stvara jer naše životne namirnice preprodaje zemljama u komšiluku dok su naši rafovi prazni? Da vas plaši sibirskom zimom i restrikcijama struje, ali ćemo kao rešenje za to kupovati dronove od Ukrajinaca, Koreanaca i nekih desetih likova? I sad na to treba da kličemo “ bravo, Aco Srbine“ ili možda ipak „muuuu ,meeee, beeeee“ ?

Smatram ovo drugo prikladnijim jer nas kao i njegov kum, dr. Šešelj, kategoriše kao stoku sitnog i krupnog zuba! Nisu vam priznali ni da SNS kartel prepušta gospodinu/gospođi , roditelju 2 , Ani Brnabić, a da će on osnovati patriotski blok sa nazovi opozicijom i ponovo biti vladajuća većina na čelu ove već dovoljno upropaštene Srbije… Naprotiv, dok imate njih treba da se bojite i svog odraza u ogledalu. Dok nam takvi ljudi vode Srbiju, neće biti bolje ni vama ni meni. Ako treba neko da vas zaštiti i od sopstvenih misli i pogrešnih opredeljenja rado ću biti taj okidač. Dugujete to mom poštovanju i mojoj veri u vas. Dugujete to svojoj deci.

- Advertisement -

Dugujete to svakom Srbinu koji je prolio krv za Kosovo i vašu slobodu. Protiv ovakvog blagostanja dužni smo više, od naših predaka da se borimo. Nisu ginuli najbolji da bi vladali najgori. Molim da se probudite, molim da opet budete čuvari pravoslavne vere. Molim da ostanete junačko srce Srbije. Jer bez srca i bez vere, bez Kosova i Metohije, mi smo ništa. A niko nema pravo da nam to oduzme, vi Kosovski rode, naročito. Ne dozvolite da nam duše predaka kunu podmladak i da dođemo do one :

“ NEMA KOSMET KO J’ DA BRANI, TRULIJE SU NJINE KOSTI. DIŽITE SE OPJEVANI , A NJIMA NEK’ BOG OPROSTI…. “ jer, to će biti dan kada je Srbija nestala i izgubila ono što je vekovima od svih životom branila. Voljeno Kosovo, a i vas sa njim.

Nina Mihajlović LJUBAV VERA NADA

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti