HEZBOLAH: Američka tiranija je premašila toleranciju naroda

Obavezno pročitajte

BEJRUT – Član Centralnog saveta Hezbolaha, šeik Hasan al Bagdadi, ocenio je da su nepravda koja se čini protiv sirijskog, libanskog i jemenskog naroda i stalna agresija koja se dešava u Palestini protiv palestinskog naroda i njegovih svetinja, proizvod američke tiranije.

„Stoga je neophodno da se odgovori na ovu tiraniju i stane na kraj njenim agentima, što je početak rešenja”, naveo je sinoć Bagdadi, prenosi iranska poluzvanična agencija Fars.

- Advertisement -

Prema njegovim rečima, stalna agresija na bogatstvo sirijskog naroda i neselektivna ubijanja, posebno masakr počinjen u Homsu pred očima međunarodne zajednice koja nije reagovala, ne može se tolerisati, navodi Tanjug.

„Časni ljudi moraju ujediniti svoje napore da okončaju ovu tiraniju. Bez toga će se agresija nastaviti, područje nepravde će rasti, a neprijatelju će se dati nada u pobedu”, poručio je zvaničnik Hezbolaha.

On je ukazao da je potrebno biti oprezan u vezi sa događajima koji se dešavaju.

„Onima koji se klade na dugo strpljenje snaga otpora, savetujem da to ne čine, jer je to zabluda i lavlji dremež na popodnevnoj vrućini”, poručio je Bagdadi.

SourcePolitika

Ostavite komentar

Najnovije objave

Majka ubijene devojčice iz „Ribnikara“: Ova škola više nije škola

Majka ubijene devojčice iz OŠ "Vladislav Ribnikar" Ninela Radičević izjavila je da država mora da se uključi u dešavanja...

Još priča na sličnu temu