27.2 C
Belgrade
četvrtak, 11 avgusta, 2022

GORI JERUSALIM, POČINJE ARMAGEDON: Pripreme za treći Solomonov hram i dolazak antihrista!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Gost u emisiji „Politikon“ autora i voditelja Danila Tvrdišića na tv „Helmkast“ bio je dr. Slobodan Janković iz centra za konzervativne studije.

U emisiji koja je najvećim delom bila posvećena najnovijem izraelsko palestinskom sukobu i verovatnoćom njegove esklalacije, Janković, između ostalog, kaže:“ Hramovna gora na kojoj se nalazi džamija Al Aksa vezuju se verovanja o početku armagedona za sve tri monoteističke religije u Jerusalimu (hrišćanstva,islama i hebrejstva).

Mnoga proročanstva i predskazanja govore da će se u Jerusalimu zacariti antihrist. Jevreju tu ličnost doživljavaju drugačije, kao svog mesiju(spasitelja), kao cara koji će faktički njima doneti svetsku vlast. U tom smislu muslimani stalno podsećaju da arheološki radovi koji se odvijaju na Hramovnoj Gori i prokopani tuneli u njoj se vrše sa ciljem da bi se na taj način potkopao i srušio ceo kompleks i Al Aksa. Dakle,jedini način da Jevreji realizuju ideju obnove trećeg hrama je da Al Aksa nekako bude „izmeštena“.

U emisiji je bilo reči o pripremama i završenim planovima Izraela za napad na Iranska nuklearna postrojenja, o pozadini pisma penzionisanih i aktivnih francuskih generala u kojem upozoravaju Emanuela Makrona na izvesnost građanskog rata u Francuskoj, o krizi u Ukrajini kao i o domaćim unutarpolitičkim temama.

- Advertisement -

Na sledećoj vezi možete pogledati ovu veoma zanimljivu emisiju:

Gori Jerusalim
- Advertisement -
SourceHelmkast
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti