GAŠIĆ O DVA MINUTA IZ DOLJEVCA: Pohranjeni u Putevima Srbije, mogu da se vide

Obavezno pročitajte

Ministar policije Bratislav Gašić izjavio je danas na sednici Skupštine Srbije na kojoj se raspravljalo o njegovoj smeni da su dva minuta snimka sa naplatne rampe Doljevac, kada je poginula Stanika Gligorijević, nalaze „u storidžima Puteva Srbije i dužni da se čuvaju deset godina“.

„Došla je tamo neka televizija i počela da priča o dva minuta snimka. Isto pitanje mi je postavio i predsednik, o čemu se tu radi, kakva su to dva minuta. Pozvao sam porodicu da dođe, odgovor je bio, ne možemo, imamo nekakvog posla. A taj posao je bio intervju za N1. Evo ja ih danas opet pozivam, ne radi se o jednoj kameri, radi se o četiri kamere sa naplatne rampe“, izjavio je Gašić.

- Advertisement -

Kako je rekao, sve su „pohranjene u storidžima Puteva Srbije i oni su dužni da ih čuvaju deset godina narednih“.

„Svako, pa i porodica može bez ikakvih problema da traži od njih, sud, tužilaštvo… Onda je izašao vaš advokat, pa kaže – neće porodica bez advokata, neće da gleda. Pa dobro, nek dođe i advokat, ja nisam rekao ni da dođu s advokatom ni bez advokata. Dođite da vidite, javno ih pozivam, ali ste odmah osudili urekli ‘pa to će neko da montira’. Sve ono što je tražilo tužilaštvo, sud, sve je to predato…“, rekao je Gašić.

Podsetimo, MUP Srbije ponudio je nedavno porodici nastradale Stanike Gligorijević da vidi nedostajućih dva minuta snimka sa naplatne rampe u Doljevcu, ali bez prisustva advokata, rekao je za N1 pravni zastupnik porodice Božo Prelević.

Četiri godine porodica nastradale Stanike Gligorijević traži dva minuta snimaka sa naplatne rampe u Doljevcu, gde se dogodila nesreća u kojoj je ona poginula.

Nakon što je taj zahtev sin poginule ponovio govoreći na skupu „Srbija protiv nasilja“, porodica je dobila poziv iz MUP-a da mogu da vide snimak.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

PJONGJANG: Svako mešanje u naše operacije sa izviđačkim satelitima je objava rata

PJONGJANG – Severna Koreja je danas saopštila da će svako mešanje u svoje operacije sa izviđačkim satelitima smatrati objavom rata...

Još priča na sličnu temu