Gašić: Lepio sam pločice, bio sam majstor za fuge

Obavezno pročitajte

Ministar policije Bratislav Gašić odgovarao je ovog utorka na poslanička pitanja. Tako je istakao da je za sedam meseci u Beogradu, odnosno od kraja marta do 23. novembra, prijavljeno za 10.126 građana više, ali nije to bila jedina tema koje se dotakao u Parlamentu.

– Kažete da sa ljubavlju pričam o svom šefu. Za razliku od lidera vaših stranaka on nikada dinar nije ostao dužan i sve što je obećao je ispunio – rekao je ministar unutrašnjih poslova.

- Advertisement -

– Rekli ste mi da sam prodavao kafu. Jesam, šta je tu loše – upitao je Gašić i istakao da je „lepio pločice i majstor je za fuge, a sada je ponosni ministar“.

Gašić je rekao da „poštuje Dom Narodne skupštine Srbije i poslanike i nikada nije ušao u tu instituciju da nije prošao KD pregled“.

Govoreći o konkursu za direktora policije, Gašić je kazao da „njega postavlja Vlada Srbije na pet godina, na predlog ministra posle sprovedenog javnog konkursa“.

Komentarišući progon nepodobnih policajaca, pre svega Dragana Kecmana, rekao da je „on 2016. godine privremeno premešten sa radnog mesta, a potom raspoređen na mesto koordinatora dva u UKP i u komisiju za istraživanje ubistva novinara“.

Bratislav Gašić FOTO: ATAImagesBratislav Gašić FOTO: ATAImages

– Kecman se saglasio sa tim, a posle starosne penzije ostao je na poziciji koordinatora dva u UKP. Protiv njega nije bilo pritužbi, a on nije pokretao postupke koji bi ukazali na njegovo nazadovoljstvo – rekao je Gašić.

Dok je Gašić govorio, dobacivao mu je poslanik Narodnog pokreta Srbije Borislav Novaković, zbog čega mu je predsedavajuća Sandra Božić izrekla dve opomene.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu