11.1 C
Belgrade
petak, 7 oktobra, 2022

FEĐA BS PISAO CRNOGORCIMA: Ove REČI nikoga neće ostaviti RAVNODUŠNIM!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Feđa BS braći iz Crne Gore

Braćo, da li stvarno želite da novi crnogorski identitet bude građen na priči da je Srbija 1918. oružano okupirala Crnu Goru? Umesto da pevamo ’Gorski vijenac‘ i Marka Miljanova i da se vaspitavamo na mojkovačkim Termopilima, mi ćemo pričati o mržnji između dva naroda. Crkva nas drži zajedno. Treba da se okupimo oko Hrista i zaboravimo na podele.

Advokat i jedan od frontmena „Beogradskog sindikata“ Feđa Dimović uputio je te reči građanima Crne Gore koji već godinama glasaju za DPS, zamolivši ih da razmisle o kursu kojim ta zemlja ide.

- Advertisement -

Protiv mržnje i podela

Feđa Dimović se osvrnuo i na one koji inače ne izlaze na izbore i poručio im da iskoriste svoje biračko pravo:

„Da na ovim izborima glasaju protiv režima koji je 30 godina na vlasti, koji je potpuno opljačkao crnogorski narod, upropastio jednu predivnu i ponosnu državu, podelio narod i uneo nepotrebnu mržnju kako bi vladao tim podelama“, istakao je Dimović.

- Advertisement -

On je naglasio važnost izlaska na glasanje, jer će, kako je rekao, vladajući režim učiniti sve da ostane na vlasti.

„Izbori mogu da se pokradu do određenog procenta, ali ako veliki broj ljudi bude izašao i glasao za promene onda od te krađe nema ništa i promene će sigurno doći u Crnu Goru. Crna Gora to zaslužuje posle 30 godina“, napomeno je Dimović.

- Advertisement -
SourceEspreso
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti