ESKLUZIVNO: Sandulović otkriva zašto je Vučić ostao dan duže u Americi

Obavezno pročitajte

Sandulović o Vučićevoj poseti

Nikola Sandulović, predsednik republikanaca Srbije, čiji simpatizeri ga sve češće nazivaju srpski Donald Tramp je objavio razlog zbog čega se Vučić zadržao dan duže u Americi. Objavu prenosimo u celosti.

Objasni gradjanima Srbije i svim tajnim i javnim bezbedonosnim strukturama u Srbiji, zašto si ostao dan duže u Americi?!
Pošto ti to sigurno OPET nećeš, evo ja ću OPET objasniti umesto tebe.
Na fotografijama ispod se nalazi g.Donald Tramp i g. STEPHEN A.SCHWARZMAN, generalni direktor privatne korporacije BLACKSTONE! Da li ti je poznat taj čovek?!
To je veliki prijatelj Američkog predsednika g.Donalda Trampa sa kojim redovno igra golf…da znaju gradjani Srbije o kome se radi.

- Advertisement -

Da li je istina Aleksandre Vučiću da si u danu duže provedenom u Americi, SVOJOM RUKOM POTPISAO ugovor sa BLACKSTONE GROUP da zastupa tvoje lične interese, interese tvoga brata, VAŠE ZAJEDNIČKE KRIMINALNE ORGANIZACIJE, i pregovara sa g.Donald Trampom i ostalim svetskim močnicima po strateško-interesno opasnim stvarima za Srbiju i njene gradjane?!

sandulović,


POKAŽI ALEKSANDRE VUČIĆU ugovor koji si potpisao sa BLACKSTONE GROUP da narod Srbije vidi i pročita sve navedene stavke u ugovoru i TVOJE STRATEŠKE ŽELJE koje vode do istrebljenja Srpskog naroda.
Sada dobro čitaj moju poruku najveći neprijatelju i bruko SRPSKOG NARODA

Aleksandre Vučiću! :

„GARANTUJEM TI, I OBEĆAVAM TI KAO REPUBLIKANAC I PRAVI SRBIN KOJI ŽIVI I RADI ZA SVOJU ZEMLJU SRBIJU I INTERESE NJENIH GRADJANA, da ćeš bez obzira na potpisani ugovor sa BLACKSTOUN GROUP , velikim prijateljstvom izmedju g. Donald Trampa i g.Stephen Schwarzmana dobiti ovakav odgovor za 10 dana“ :
“ ŽAO nam je ali nismo u mogucnosti da vam ispunimo Vaše želje predsedniče Aleksandre Vučiću“!
DOBIĆEŠ ODGOVOR NE !
Čisto da te naučim gde ti je mesto, ko si, šta si i koliko vrediš u odnosu na mene SVUDA U SVETU…a posebno u USA, ENGLESKOJ I IZRAELU!

Nikola Sandulović

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu