20.5 C
Belgrade
ponedeljak, 28 septembra, 2020

ESKLUZIVNO: Sandulović otkriva zašto je Vučić ostao dan duže u Americi

NAJČITANIJE

UZNEMIRUJUĆE: Delili drogu osnovcima, roditelji dece ih tukli bejzbol palicama (VIDEO +18 )

U ruskom gradu Barnaul grupa dilera podelila je grupi osnovaca nižih razreda narkotike, uglavnom ekstazi i spid u vidu bombona i žvaka.

“PUTIN OSLOBODIO LAVOVE I TIGROVE“ Na sve spremni da spreče kršenje izolacije?

Jutros na društvenim mrežama "eksplodirala" je vest kako su "ruske vlasti na nalog predsednika Vladimira Putina, oslobodile na stotine lavova, kako...

OGLASILA SE I KUBA: Imamo lek. Spremni smo da snabdevamo i ostatak sveta

Kuba tvrdi da ima dovoljno rezervi antivirusnog leka koji se koristi za lečenje korona virusa da pokrije potražnju kod kuće, kao i potrebe drugih...

HOLBRUK OTKRIO, SVET U ŠOKU: Milo je korisna bitanga, radio je za NATO tokom bombardovanja Srbije

Milo i prevareCrnogorski predsednik se hrabro suprotstavio Slobodanu Miloševiću i pomagao NATO u ogromnoj meri tokom rata na...

Sandulović o Vučićevoj poseti

Nikola Sandulović, predsednik republikanaca Srbije, čiji simpatizeri ga sve češće nazivaju srpski Donald Tramp je objavio razlog zbog čega se Vučić zadržao dan duže u Americi. Objavu prenosimo u celosti.

Objasni gradjanima Srbije i svim tajnim i javnim bezbedonosnim strukturama u Srbiji, zašto si ostao dan duže u Americi?!
Pošto ti to sigurno OPET nećeš, evo ja ću OPET objasniti umesto tebe.
Na fotografijama ispod se nalazi g.Donald Tramp i g. STEPHEN A.SCHWARZMAN, generalni direktor privatne korporacije BLACKSTONE! Da li ti je poznat taj čovek?!
To je veliki prijatelj Američkog predsednika g.Donalda Trampa sa kojim redovno igra golf…da znaju gradjani Srbije o kome se radi.

- Advertisement -

Da li je istina Aleksandre Vučiću da si u danu duže provedenom u Americi, SVOJOM RUKOM POTPISAO ugovor sa BLACKSTONE GROUP da zastupa tvoje lične interese, interese tvoga brata, VAŠE ZAJEDNIČKE KRIMINALNE ORGANIZACIJE, i pregovara sa g.Donald Trampom i ostalim svetskim močnicima po strateško-interesno opasnim stvarima za Srbiju i njene gradjane?!

sandulović,


POKAŽI ALEKSANDRE VUČIĆU ugovor koji si potpisao sa BLACKSTONE GROUP da narod Srbije vidi i pročita sve navedene stavke u ugovoru i TVOJE STRATEŠKE ŽELJE koje vode do istrebljenja Srpskog naroda.
Sada dobro čitaj moju poruku najveći neprijatelju i bruko SRPSKOG NARODA

- Advertisement -

Aleksandre Vučiću! :

„GARANTUJEM TI, I OBEĆAVAM TI KAO REPUBLIKANAC I PRAVI SRBIN KOJI ŽIVI I RADI ZA SVOJU ZEMLJU SRBIJU I INTERESE NJENIH GRADJANA, da ćeš bez obzira na potpisani ugovor sa BLACKSTOUN GROUP , velikim prijateljstvom izmedju g. Donald Trampa i g.Stephen Schwarzmana dobiti ovakav odgovor za 10 dana“ :
“ ŽAO nam je ali nismo u mogucnosti da vam ispunimo Vaše želje predsedniče Aleksandre Vučiću“!
DOBIĆEŠ ODGOVOR NE !
Čisto da te naučim gde ti je mesto, ko si, šta si i koliko vrediš u odnosu na mene SVUDA U SVETU…a posebno u USA, ENGLESKOJ I IZRAELU!

Nikola Sandulović

- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti

PROROČANSTVO TOME GROBARA SE OSTVARILO: Sin ide u zemlju žutih ljudi da postane Ambasador

Toma Diploma i podmladakBivši gradonačelnik Kragujevca i sin nekadašnjeg predsednika Srbije Nikolića, Radomir Nikolić trenutno je najizvesniji...

SUKOB TURSKE I JERMENIJE U BEOGRADU: U Srbiji ubili 1. ambasadora!

Turske i Jermenske snage u SrbijiJermenske terorističke organizacije targetirale su turske izaslanike i njihove porodice, a cilj...

POZIV NA MOBILIZACIJU: Broje se mrtvi, UN I GRČKA SE OGLASILE!

UN i Grčka se oglasiliU regionu Nagorno-Karabaha u toku su žestoke borbe jermenske i azerbejdžanske vojske. U obe...

MILU NIJE DOBRO: Stigla ga kazna, Upravo dobio NAJGORE VESTI koje su veći poraz nego poraz na izborima!

Milo i DPS u fazi raspadaPodrška Demokratskoj partiji socijalista (DPS) Mila Đukanovića opada, a njihovi glasovi se prelivaju...

Papa tražio od cara Dušana da pokatoliči Srbe, a dobio NAJPOZNATIJU SRPSKU PSOVKU KAO ODGOVOR!

Papa i Car DušanNa Badnji dan 24. decembra 1354. godine papa Inoćentije VI poslao je pismo caru Dušanu...