EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: ČEDA PODMORNICA SE SELI U NINBERG. ZAHTEVAMO I ODGOVOR NEMAČKE AMBASADE U BEOGRADU

Obavezno pročitajte

Valjevski NVO aktivista i deklarisani homoseksualac Čedomir Stojković zv. Čeda Podmornica, do kraja godine preseliće se u SR Nemačku, u grad Ninberg.

- Advertisement -

Pre nego što će i zvanično zatražiti politički azil od nemačkih vlasti, Stojkoviću će utočište pružiti jedan od Hrvata koji je predvodnik transeksualne zajednice u SR Nemačkoj, inače potomak ekstremne ustaške emigracije (identitet pomenutog Hrvata je poznat našoj redakciji, pri čemu mu je početno slovo imena S.).

Stojković je planirao da u SR Nemačkoj prodiše „punim plućima“, s obzirom da je u Srbiji doživeo totalni fijasko na svim poljima, kao i zbog činjenice da u Nirnbergu neće imati nikakvih stega za ispoljanje svoje homoseksualne razuzdanosti.

Takođe, Stojković će ovim begom u SR Nemačku pokušati da izbegne nagomilane dugove prema bankama i drugim poveriocima, imajući u vidu da su mu izvršitelji već ušli u advokatsku kancelariju zbog neizmirenih dugovanja i prema brojnim klijentima. Takođe, podsećamo da je Stojkoviću nedavno oduzeta i licenca za bavljenje advokaturom od strane Advokatske komore Srbije.

Da li će svi ovi podmukli potezi Stojkovića ostati skriveni od nemačkih vlasti, tek ćemo videti. Za početak, postavljamo pitanje nemačkim diplomatsko-konzularnim predstavnicima u Beogradu da li im je sve ovo poznato i šta će preduzeti na planu suzbijanja ovih kriminalnih aktivnosti svog budućeg stanovnika grada Ninberga.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Poljski predsednik: Ukrajina je davljenik koji može da povuče sve za sobom

Poljski predsednik Andžej Duda uporedio je Ukrajinu sa davljenikom koji se hvata za sve i preti da potopi sve...

Još priča na sličnu temu