DRŽAVA U PANICI: Sve više naroda koristi Ivermektin, Lončar preti! REAGOVAĆEMO!

Obavezno pročitajte

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar oglasio se povodom zdravstvenih saveta koji se dele na viber grupi, a u kojima se pominje lek za stoku Ivermektin.

On je izjavio da će država u narednim danima reagovati na savete koje pojedini zdravtsveni radnici dele na toj grupi na Viberu, a u kojima se promoviše upotreba leka Ivermektin, koji se nače koristi za životinje.

Podsetimo, viber grupa pod nazivom „LRNE – Ivermektin preporuke“ koja broji više od 11 hiljada članova, okuplja i lekare koji u njoj pacijentima dele savete i propagiraju lečenje lekom ivermektin koji je u Srbiji registrovan samo za lečenje životinja.

1 COMMENT

  1. Što god uradite narod će naći način da izadje na kraj sa slugama SZO. Taj lek se može nabaviti u inostranstvu a ima mnogo naših koji tamo rade. Viber grupa može da se preoblikuje,prekrsti ili šta već. Da sam na vašem mestu razmislila bih zašto narod više veruje društvenim mrežama nego vama. I ja sam jedna od tih mada se ne bih usudila da sama na svoju ruku koristim bilo šta od hemije. Ali zato verujem biljkama više nego doktorima zato što je poziv doktora postao biznis. Do sada je već trebalo da znate zašto vam narod ne veruje. Vi što se najviše ističete uglavnom imate dosta putera na glavi. Dovoljno je pogledati minuse i komentare na portalima pa da saznate šta se o vama misli. Izuzimam Kurir koji je baš organizovao hajku na one što su protiv vakcina. Kurir ne objavljuje komentare koji ne idu u prilog lekarima. Totalno su poltronski nastrojeni.
    Ta Viber grupa ima malo članova. Nas koji vam ne verujemo ima mnogo više.

Ostavite komentar

Najnovije objave

IGRA JE GOTOVA! BORELJ I ESKOBAR DEMANTOVALI VUČIĆA: Sporazum o Kosovu je OBAVEZUJUĆI i BEZ njegovog POTPISA!

Nije prošlo ni 24 sata od sastanka u Ohridu, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokušao je da ubedi javnost...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: