BRUTALAN OBRAČUN SA NEISTOMIŠLJENICIMA: Smenjen doktor iz Ivermektin grupe!

Obavezno pročitajte

Kolegijum Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu danas je doktora Bojka Bjelakovića razrešio funkcije načelnika Odeljenja za kardiologiju na Klinici za pedijatriju, piše Nova.rs.

Bjelaković, koji je i profesor na Medicinskom fakultetu, smenjen je sa funkcije nakon što je obelodanjeno da je jedan od administratora u vajber grupi koja za lečenje koronavirusa preporučuje lek ivermektin, koji je u Srbiji registrovan samo za lečenje krupne stoke.

Prema nezvaničnim informacijama, na Medicinskom fakultetu u Nišu, danas je održan sastanak Dekanskog kolegijuma na kojem je odlučeno da se pokrene pravna procedura povodom istupanja Bjelakovića na društvenim mrežama i vajber grupama.

- Advertisement -

Osim što je administrator grupe „LNRE – Invermektin preporuke“, Bjelaković je i član tima pedijatara organizacije „Lekari i roditelji za nauku i etiku“ koja se protivi vakcinaciji dece protiv koronavirusa i organizuje potpisivanje peticije protiv, kako navode, „prinudne“ vakcinacije dece.

Ostavite komentar

Najnovije objave

„Bezbožna vlast u Ukrajini otima velike svetinje“: Joanikije o drami u Kijevsko-pečerskoj lavri

Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije sa sveštenstvom i monaštvom u sabornom Hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici služio je danas moleban, molitvu...

Još priča na sličnu temu