-0.2 C
Belgrade
sreda, 8 decembra, 2021

DRAGOSLAV BOKAN OŠTRO OSUDIO FILM ,,VLADALAC“: ,,Film bi trebalo da govori o Milu Đukanoviću, predstavlja mržnju prema Srpstvu! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Film Slaviše Lekića o političkoj biografiji Aleksandra Vučića pod nazivom „Vladalac“ izazvao je brojne komentare političara raznih opredeljena kao i reagovanja određenih režisera.

Predsednik Instituta za nacionalnu strategiju Dragoslav Bokan gostujući na emisiji ,,Hit tvit“ poručio je da bi mnogo bolje bilo kada bi se napravio film posvećen jednom drugom političaru.

- Advertisement -

„Mnogo bi bilo aktuelnije da su napravili film o Milu Đukanovicu, koga bi nazvali „Vladalac“. Ovako gledano, mogu da kažem samo da se jedna grupa samozvane elite, ultra jugoslovenske posttitoističke duboke države u našoj zemlji okupila da izrazi svoje nezadovoljstvo time što onaj koga su podržavali pre osam godina nije nastavio putem za koji su oni mislili da je jedini mogući i za koji su se nadali da će biti u skladu sa njihovim težnjama i idejom nekakve totalne anacionalne obezdušene Srbije.“, izjavio je Bokan u emisiji „Hit tvit“.

Bokan je dodao da su glavni argumenti koji se navode u tom filmu „vezani za mržnju prema srpstvu i srpskoj drzavi“.

„Cela tajna njihovog okupljanja je po liniji mržnje prema Srpstvu. Oni glume uticajnu grupu koja hoće da nas ubedi da je jedini pravi argument protiv Vučića to što je srpska država i to što je on srpski predsednik.“, rekao je Bokan o sagovornicima filma.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti