20.7 C
Belgrade
četvrtak, 6 oktobra, 2022

DR. JOVANA: Sloboda izbora pri nošenju maski! Vučić hoće da me etiketira i diskredituje!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Dr Jovana Stojković predsednica pokreta “Živim za Srbiju” u emisiji “Bez ustručavanja” govorila je zbog čega se zalaže za slobodu izbora za nošenje maski, zbog čega smatra da je njihovo nošenje štetno i kakve će posledice ostaviti. Govorila je i o posledicama obavezne vakcinacije kod dece, ali i o vakcini protiv korone i ukazala na niz nelogičnosti.

U emisiji je komentarisala i Zakon o usvajanju dece i ukazala da se deca uzimaju iz bioloških porodica zbog nemaštine i daju u hraniteljske, kojima se negovanje dece plaća. Koliko sudskih sporova vodi, da li se Pokret “Živim za Srbiju” može svrstati sa drugim desničarskim organizacijama i šta o njima misli, ali i zbog čega smatra da država vodi migrantsku, a upravo njoj zameraju da vodi antimigrantsku politiku. Ukoliko želite da čujete kakve političke planove ima dr Jovana Stojković, da li je u koaliciji sa pokretom Levijatan, šta misli i u kakvom je odnosu sa Vučićem preporučujemo vam da pogledate emisiju.

“Ljudi treba da odluče sami da li će se vakcinisati i da li će nositi masku. Vučić pokušava da spinuje mene i moju političku organizaciju. Od zdrave kritike prema vlasti i pandemije, pokušavaju da naprave od nas antinaučni pokret. Tako se protivnik najlakše diskredituje. To je manevar, ubistvo karaktera i etiketiranje. Pokušava da me predstavi kao nekoga ko nije ozbiljan“, izjavila je Jovana Stojković u emisiji.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti