DMITRIJ MEDVEDEV: Treba u potpunosti uništiti režim u Kijevu

Obavezno pročitajte

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski rekao je za finske medije da bi kontraofanziva ukrajinskih snaga trebalo da im omogući i da zauzmu Krim. Na to je reagovao zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev koji je rekao da je neophodno u potpunosti uništiti režim u Kijevu i njegove ključne figure.

„Kijevski pas nastavlja da laje: 1. Dajte više oružja da bi bilo manje žrtava; 2. Vratićemo Krim; 3. Bolje sad podržati Ukrajinu nego povećavati rizik od trećeg svetskog rata…… Odgovor na to može biti samo ovakav: totalno uništenje vojske i vojne tehnike nacističkog režima tokom kontraofanzive, nanošenje totalnog vojnog poraza ukrajinskim snagama, potpuno uništenje neprijatelja i konačno obaranje nacističkog režima u Kijevu i potpuna demilitarizacija na čitavoj teritoriji Ukrajine, odmazda prema ključnim figurama nacističkog režima bez obzira gde se nalaze i bez zastarevanja“ napisao je Medvedev na Telegramu.

- Advertisement -

On je još dodao da ovakve izjave ne treba potcenjivati.

SourceSputnik

Ostavite komentar

Najnovije objave

Mirno na severu Kosmeta, protesti Srba nastavljeni

PRIŠTINA – Na Kosovu i Metohiji noć je protekla mirno, a ispred opštinskih zgrada u Zubinom Potoku, Leposaviću i Zvečanu...

Još priča na sličnu temu