Đukanović: Imam ogromno poverenje u Miloša Vučevića, od Novog Sada je napravio istinsku Srpsku Atinu

Obavezno pročitajte

Poslanik i član predsedništva SNS Vladimir Đukanović izjavio je da srcem i dušom brani politiku predsednika Aleksandra Vučića na svakom koraku jer je ispravna i jedina moguća.

On je u intervjuu za Alo istakao i da ne vidi da u ponudi ima išta bolje, kao i da mu se čini da zadugo i neće biti.

- Advertisement -

Ovakva gomila bezidejnih i krajnje netalentovanih opozicionih političara nije do sada viđena. Zaista, super su po Srpsku naprednu stranku, ali to nije dobro za državu. Ipak, moraš da imaš kudikamo ozbiljnu opoziciju„, rekao je Đukanović.

Dodao je da su otvaranje obilaznice oko Beograda i najava ulaganja povodom organizacije specijalizovane izložbe EXPO 2027 stvari koje su obeležile leto i koje su na njega ostavile najjači utisak.

Odmah su se javili dežurni kritizeri iz opozicione žabokrečine baš kao kod Domanovića u ‘Mrtvom moru’ da kritikuju i pre početka radova“, rekao je Đukanović.

Dodao je da je neobično od kada na čelu naprednjaka nije Vučić, ali da je sve to život.

Odavno nisam preterano prisutan u stranačkom životu, pa i ne bih mogao da kažem kako sve to funkcioniše. Verujem u snagu SNS i imam ogromno poverenje u (lidera stranke) Miloša Vučevića. Od Novog Sada je napravio istinsku Srpsku Atinu. Vodiće dobro i SNS„, zaključio je Đukanović.

SourceBeta

Ostavite komentar

Najnovije objave

Ko stoji iza Banjske: „Srpski državni vrh je kriv, potvrda toga – što ćute“

Nekadašnji načelnik u Ministarstvu odbrane i član stranke "Srbija centar" Petar Bošković ocenjuje za N1, povodom prošlonedeljnih dešavanja u...

Još priča na sličnu temu