ĐILAS UZNEMIREN I NA IVICI SUZA: Moja deca nisu ništa kriva

Obavezno pročitajte

Đilas: Vučiću, deca mi plaču i tresu se zbog tebe (VIDEO)

Dragan Đilas, lider stranke Slobode i pravde, objavio je večeras na svom zvaničnom Tviter nalogu video snimak, u kome vidno potresen govori da su njegova deca plakala i bila uplašena, nakon što se u blizini njihovog doma sa obližnje zgrade čulo „Đilase lopove“.

Đilas obećao da će da sačeka ispred zgrade osobe koje prave buku

„Đilase lopove“ ne kreativna parola, kontra bojkota čuje se od prvog dana od kad je i počela.

- Advertisement -
Alt="Đilas"

Aktivisti Srpske napredne stranke, huligani, već nekoliko večeri besomučno sa zvučnika i razglasa puštaju uvredljive poruke na račun Dragana Đilasa, ali su večeras prešli svaku granicu. To su radili sa zvučnika na samo 30 metara od stana u kojem žive deca predsednika Stranke slobode i pravde, a koja su se posle tih skandiranja tresla i plakala.

Posle tih prizora, bio je vidno potresen, iako je pokušao da kontroliše emocije kada se obraćao Aleksandru Vučiću i pristalicama Srpske napredne stranke, koji su poslali huligane pred njegovu decu da slušaju uvredljive poruke i pesmice, u režiji, naravno, predsednika Srbije.

– Sada je minut do devet, ugao Ulice patrijarha Varnave i Braničevske, sada sam već smiren. Baš odavde, na uglu zgrade, sa terase su deset minuta sa ozvučenja puštali „Đilase, lopove„, što su slušala moja deca, koja žive odavde daleko 30 metara. I plakala su, tresla se od straha! – rekao je on kroz suze.

Zatim se obratio Aleksandru Vučiću, čije pristalice već danima orkestrirano vređaju njega i njegovu porodicu.

A nedugo nakon skandaloznog puštanja uvredljivih poruka sa razglasa, predsednik Gradskog odbora Stranke slobode Marko Bastać je otkrio da se pristalice SNS, koje su odgovorne za ovaj čin, nalaze u zgradi opštine Vračar.

– Ako ste se pitali ko je puštao sa razglasa „Đilase, lopove“, nije bilo teško utvrditi. Samo je bilo potrebno da dođete do opštine Vračar i njihove zgrade, i tu možete da vidite auto sa sve tablicama (aktivisti SNS su se mercedesom odvezli iz zgrade sa koje su puštali uvredljivo skandiranje na račun Dragana Đilasa, prim. aut.). Ako niste sigurni, evo da potvrdimo da je ovo zgrada opštine Vračar, gde sede ljudi u kancelarijama i pričaju kako im je bilo mnogo zanimljivo dok su sve ovo radili. Bravo, genijalci – istakao je Marko Bastać.

Vučićev odgovor na proteste možete pročitati ovde

SourceNova S

Ostavite komentar

Najnovije objave

EULEKS: Nismo bili sprečeni da prisustvujemo ili posmatramo operaciju u Banjskoj

Misija Euleks na Kosovu je saopštila da ni na koji način nije bila sprečena da prisustvuje ili posmatra operacije...

Još priča na sličnu temu