29.8 C
Belgrade
petak, 24 juna, 2022

DIJANA HRKALOVIĆ: Vučić je genijalni lider i moj idol u koga gledam kao u sunce

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Gostovanje na TV Objektiv gospođice Dijane Hrkalović koje joj je sredio njen advokat Vladimir Đukanović kako bi oprala svoju biografiju, pohvalila Aleksandra Vučića i njegovog polubrata Andreja postalo je viralno za samo nekoliko dana.

Ipak jedan od zapaženijih isečaka jeste upravo taj u kojem hvali Aleksandra Vučića i koji prenosimo u punom sjaju, čisto da mlađe generacije vide kako se dolazi do visokih pozicija. A i kako može da se izađe iz zatvora, ako se napravi neki prestup.

- Advertisement -

“Verujte mi da umalo zajedno i moždani i srčani udar nisam dobila zbog tih navoda. Ja sam preplakala dane, noći i nedelje zbog tih navoda. Meni je srce prepuklo. Bukvalno. Ja toliko divljenje i poštovanje osećam prema njemu (Vučiću) da je meni to nanelo toliki neizreciv bol. Taj čovek je moj idol, ja ne znam kako to do sad nije već očigledno jasno. Moj idol! Ja sam ponosna na njega. Ponosna što nas on vodi kao predsednik. Kakav je to patriota, genijalni lider, to ste svi mogli, evo i sad da vidite u ovoj nesagledivoj krizi kako vodi odlučno i hrabro zemlju. Njemu prosto ne možete da se ne divite. Kakve pritiske trpi, a kako ne da na Srbiju. On ne da Srbiju, pravi patriota. A onda takve optužbe da sam ja radila tako nešto monstruozno protiv bilo koga, a ne protiv čoveka u koga gledam bukvalno kao u sunce. Evo, bukvalno kao u sunce. A tek posebno vezano za njegovu porodicu. Izmišljotine, par excellence izmišljotine. Da sam ja radila bilo šta protiv Andreja Vučića, njegovog brata, kog lično poznajem. Sad vam kažem, lično ga poznajem i cenim ga znate zašto najviše? Zato što je to jedna dobra, dobra, neiskvarena duša. Jedan istinski dobar čovek.”

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti