DEJAN BULATOVIĆ: Marinika Tepić je lobista SNS-a, zbog nje sam napustio SSP

Obavezno pročitajte

Bivši potpredsednik Stranke slobode i pravde Dejan Bulatović kaže da je partiju napustio zbog Marinike Tepić, koju optužuje da je lobista Srpske napredne stranke.

On je najavio da će od sada nastupati kao samostalni poslanik. 

- Advertisement -

Po njegovim rečima, Marinika Tepić pokušava da ospori sve za šta se borio, te da su nesuglasice između njih postojale nekoliko godina. 

Optužuje potpredsednicu SSP-a da su „mnogi dobri i pošteni ljudi otišli iz stranke pod političkim terorom iz stranke“, kao i da je već dva puta podnosio ostavku, ali da su problemi bili zataškani.

„Cilj Marinike Tepić je da potpuno uništi te ljude koji su srcem u stranci, ona je jednog po jednog odvajala iz stranke, uništavala jedan po jedan odbor, nesumnjivo želeći da uništi stranku. I onda je krenula da svađa opoziciju“, navodi Bulatović.

Najozbiljnija optužba koju iznosi Bulatović je ta da je Marinika Tepić „lobista Srpske napredne stranke“.

„Ona radi sa SNS, ima svakodnevne kontakte sa SNS i uvukla je SSP u tu priču. Ja ne mogu i neću da učestvujem u toj priči. Ja nisam formirao SSP da stojim s njima u redovima i da znamo koji je krajnji rezultat. Vidite nastupe u Skupštini, vidite da nemate ‘partije i bratije’ i to je Srbija videla i opštinski odbori su tražili reakciju moju. Ovo je moja reakcija. Ovde nije cilj uništavanje bilo koje opozicione partije, ali je cilj da donesemo promene u zemlji. Dokaz tome da je Marinika lobista SNS je to što nije krivično gonjena, procesuirana. Meni je kuća bila išarana, pretili su mi smrću, dolazili su da mi oduzmu lovačko oružje i dozvolu, imao sam mnogo problema zato što sam opozicionar kao i svi iskreni opozicioni političari“, poručuje Bulatović, prenela je Nova.rs.

Kaže da nije istina da joj je poslanik iz Narodne stranke Miroslav Aleksić uputio vulgarne reči, iako ona tvrdi drugačije. Osim toga, suprotno tvrdnjama Marinike Tepić, kaže da se u vojnom lovištu Moroviću „ne radi s marihuanom“.

„To je selo pored mog sela. Tada sam rekao predsedniku partije da iznosi neistine, da je to lažna afera. To je bio prvi sukob s predsednikom stranke. Sve druge afere koje je iznosila, koji je epilog? Da li je ijedna afera imala epilog? Bavio sam se Branimirom Nedimovićem, on više nije u Vladi. Predsednik njegove stranke je rekao da kad čuje reči Nedimovića dođe mu da iskoči kroz prozor. To govori da sve ono o čemu sam govorio bila je istina i istina je pobedila. Nedimović više nije ministar i nije funkcioner SNS“, navodi Bulatović.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu