DARKO GLIŠIĆ: Unutarstranački izbori gotovi do leta

Obavezno pročitajte

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio je danas da očekuje da će unutarstranački izbori biti završeni do leta.

„Taj proces traje. Kada ga je predsednik Vučić najavio prošle godine, oni su mislili da se to završava u jednom ili dva dana. Pa završava se kada imate dva, tri ili pet članova, a mi koji imamo 700.000 članova i vrlo složenu izbornu proceduru, kod nas to malo traje”, rekao je Glišić za TV Pink.

Prema njegovim rečima, prvo su za pripremu potrebni mesec ili dva, a potom sam proces unutarstranačkih izbora traje oko dva meseca u jednoj opštini.

Naveo je da unutarstranačke izbore istovremeno sprovode u 15 do 20 opština, pa onda prelaze na sledeće i dodao da su ti procesi kompletno završeni u nekim okruzima, da su skoro završeni u Beogradu gde su ostale dve ili tri opštine, kao i da sledi raspisivanje unutarstranačkih izbora za Šumadiju i jug Srbije, prenosi Beta.

Predsednik SNS Vučić izjavio je ranije da kada budu završeni unutarstranački izbori više neće biti na čelu te stranke.

SourcePolitika

Ostavite komentar

Najnovije objave

Od Kazablanke do Majdana – pakleni plan za Srbiju

Svedoci smo da je usled haotičnih globalnih dešavanja Srbija, a posebno Beograd, postao Meka za najjače obaveštenje službe sveta...

Još priča na sličnu temu