21.7 C
Belgrade
subota, 25 juna, 2022

DAČIĆ: Ako Vučić ne bude naš zajednički predsednički kandidat, ja ću se žrtvovati!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da će biti predsednički kandidat te stranke na predstojećim izborima ukoliko predsednik Srpske napredne stranke (SNS) i Srbije Aleksandar Vučić ne bude zajednički kandidat.

„Siguran sam da će naš kandidat pobediti u prvom izbornom krugu za predsednika Srbije. Kao što znate, naš zajednički kandidat bi trebalo da bude Aleksandar Vučić. Skrenuo sam pažnju tokom razgovora kod njega u stranci, mi njega personalno predlažemo, nije to da mi podržavamo bilo kog zajedničkog kandidata”, rekao je Dačić za TV Kurir, prenosi Beta.

Kako je naveo, „ako je to Vučić, onda mi imamo zajedničkog kandidata. Ako se ne kandiduje, onda mi moramo da idemo sa svojom kandidaturom”.

- Advertisement -

Na pitanje da li socijalisti imaju plan B za takav slučaj, Dačić je uzvratio: „Nema tu šta, tu sam ja, uvek spreman da se žrtvujem”.

On je rekao da se ništa nije promenilo u dogovoru SPS i SNS od pre nekoliko dana, navodeći da matematika pokazuje da dve stranačke liste osvajaju više glasova na parlamentarnim izborima nego jedna.

- Advertisement -
SourcePolitika
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti