DAČIĆ: Ako nas Vučić neće, bićemo konstruktivna, patriotska opozicija

Obavezno pročitajte

Dačić o novoj vladi

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je večeras u emisiji „Usijanje“ Kurir televizije da je SPS spreman da i dalje učestvuje u Vladi Srbije sa SNS, ali da njegova stranka prihvata mogućnost i da se nađe u opoziciji:

– Iskreno, SPS nikad nije rušio vlast, zašto bi mi rušili vlast u kojoj se nalazimo. MI smo se uvek borili protiv demonstranata. Ko je protiv Vučića, on je protiv SPS-a. Ako Vučić neće sa nama, to je drugo pitanje, ali ako SPS hoće da napada Vučića, ja u tome neću učestvovati. Ako budemo u opoziciji, bićemo državotvorna, konstruktivna opozicija. Mi izdajnici nikad nismo bili. Biti opozicija ne treba da znači biti protiv svoje države, rekao je Dačić.

- Advertisement -

– Nikad se nismo ponašali po principu ako je što gore po državu, to je bolje za opoziciju. MI smo podržavali Vladu Koštunice, ali smo uvek glasali za svaki predlog koji je bio u interesu države. Naša stranka je pre svega patriotska, ona jeste nastala iz komunističke partije, ali su u njoj uvek više bili nacionalisti nego komunisti, istakao je Dačić.

SourceKurir

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

Putin: Zapad potcenio ruske banke

Zapad je prilikom uvođenja sankcija potcenio ruske banke, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin. On se osvrnuo na izjavu direktora...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: