Cvijić: Milenković ima informaciju da je njegovu likvidaciju naručio neko iz vlasti

Obavezno pročitajte

Novinar nedeljnika NIN Vuk Cvijić izjavio je u „Utisku nedelje“ na TV Nova da je policijski inspektor Slobodan Milenković rekao da ima saznanja da je „neko iz vlasti naručio plaćanje njegove likvidacije“, kao i da još čeka potvrdu tog imena.

Advokatska kancelarija Tomanović, koja zastupa inspektora Slobodana Milenkovića koji je otkrio imanje „Jovanjica“, pre nekoliko dana je saopštila da je za likvidaciju inspektora Milenkovića plaćeno 500.000 evra. A u tom saopštenju je navedeno da se sumnja da je isto toliko plaćeno i za likvidaciju inspektora Dušana Mitića, prenosi Nova.rs.

- Advertisement -

„Milenković će nadležne obavestiti o novoj informaciji, kao i o imenu osobe koja je platila likvidaciju, ali i o sumnji po čijem nalogu je plaćena“, saopštila je tada kancelarija Tomanović.

Vuk Cvijić je u „Utisku nedelje“ rekao da je Milenković dao informaciju da je neko iz vlasti „naručilac plaćanja“ i da još uvek čeka potvrdu imena, te da će nakon toga saopštiti to ime.

Na pitanje voditeljke da li je u svojoj izjavi Milenković pomenuo i kontroverznog biznismena sa Kosova Zvonka Veselinovića, Cvijić je rekao:

„Tako se ispostavilo da je naveo. Ja bih naglasio da su te informacije objavili prorežimski tabloidi i meni je to čudna akcija. Kada date informaciju, jer nije (Milenković) podneo krivičnu prijavu, to se onda ispituje i postoje neke mere ili nadzor. Ako je već Milenković dao informaciju, onda vi ne zovete odmah čoveka da pitate ‘Da li si ti platio da se neko ubije?’, to baš nije logično. Ono što je vrlo zanimljivo jeste da je inspektor Milenković tada dao informaciju da ima saznanja da je neko iz vlasti naručilac tog plaćanja i da čeka potvrdu imena i da će saopštiti to ime. Mislim da je odatle to uznemirenje i ovaj način udruženo tabloidne odbrane Zvonka Veselinovića i od dela policije.“

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu