1.1 C
Belgrade
utorak, 7 decembra, 2021

ČOMIĆ VREĐA: Dr. Žujović je budala

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Čomić o Žujoviću

Bivša poslanica Demokratske stranke i članica pokreta Srbija 21 Gordana Čomić je na svom Fejsbuk nalogu ocenila da dr Dejan Žujović vodi u takmičenju „ko je gluplji“ zbog njegove najave da će preduslov za članstvo u političkom pokretu koji planira da osnuje biti da osoba mora biti rođena u Srbiji.

“Evo još jedan za opasku ‘ma, pusti budalu!’
Neću da pustim”, napisala je na svom Fejsbuk profilu bivša poslanica Demokratske stranke i članica pokreta Srbija 21, a povodom detalja najave pulmologa dr Dejana Žujovića o osnivanju političkog pokreta “Svi moji ljudi”.

- Advertisement -

“Kad neko kaže ‘Uslov za članstvo u njegovom pokretu je i rođenje u Srbiji….’ onda je to ona vrsta budale kojoj ljudi treba da kažu šta to znači, ako sam ne zna, a ako zna – tim gore…

A ako samo učestvuje u opštem i zajedničkom takmičenju ‘ko je gluplji’ onda treba da mu se kaže da je za sada u vođstvu, uprkos izrazito jakoj konkurenciji u vlasti i u opoziciji.

Posle one budale sa TV Happy koji bi jednako osemenjivao krave i žene čuli smo vest o budali koja je štićenike lečila stočnim lekovima, a posle ovakve budale može se lako čuti vest o još jednom ‘prebrajanju krvnih zrnaca i rasnoj čistoti’, napisala je Gordana Čomić na svom Fejsbuk profilu.

žujović pokret

Dr Žujović osniva politički pokret: Cilj je osvajanje vlasti

- Advertisement -

Podsetimo da je pulmolog dr Dejan Žujović najavio za Nova.rs osnivanje političkog pokreta “Za sve moje ljude”. Cilj su mu, kako nam je rekao, sveobuhvatne reforme svih sektora – od zdravstva preko obrazovanja, do pravosuđa i konačnog vraćanja države narodu.

On je dodao da u njegovom pokretu ne mogu da budu funkcioneri “preletači” iz drugih stranaka, kao ni oni sa završenim privatnim fakultetima.

Uslov za članstvo u njegovom pokretu je i rođenje u Srbiji.

“Stiven Sigal ima srpsko državljanstvo i može da bude poslanik. To mora da se promeni”, rekao je Žujović za Nova.rs.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

  1. Др Жујовић је постигао први циљ! Будале су почеле саме да се јављају….

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: