21.3 C
Belgrade
nedelja, 7 avgusta, 2022

DIGLA SE PROTIV VUČIĆA: Biću svedok na suđenju za ubistva Olivera Ivanovića!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Poslanica u Skupštini Srbije Milena Popović izjavila je da će, ipak, biti pozvana da svedoči na sudjenju okrivljenima za učešće u ubistvu njenog nevenčanog supruga Olivera Ivanovića.

Popović je kazala da su je advokati koji prate suđenje u Prištini obavestili da se nalazi na spisku svedoka u postupku protiv okrivljenih za ubistvo pokojnog supruga.

– Takođe, pošto su oštećeni samo Marina, bivša Oliverova supruga, i najstariji sin Nikola, advokati su mi sugerisali da pišem zahtev sudu da medju oštećenima bude i moj sin Bogdan jer ima zakonska prava i ja ću to uraditi – rekla je Popović za Betu.

ivanovic,
- Advertisement -

Da podsetimo, u Osnovnom sudu u Prištini je 6. jula počelo suđenje za ubistvo lidera Građanske inicijative „Sloboda, demokratija, pravda“ Olivera Ivanovića.

Prema optužnici kosovskog specijalnog tužilaštva, šest osoba se terete za ubistvo Ivanovića: Marko Rošić, Nedeljko Spasojević, Rade Basara, Silvana Arsović, Dragiša Marković i Žarko Jovanović.

Ivanović je ubijen 16. januara 2018. godine sa više hitaca u leđa, dok je ulazio u prostorije svoje stranke u Severnoj Mitrovici.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti