BEŽE LJUDI OD BOŠKA, UVIDELI DA JE VUČIĆEV: Profesor Kuzović napustio Patriotski blok

Obavezno pročitajte

Prof. dr Duško Kuzović iz Inicijativnog odbora „Svi protiv Rio Tinta i rudarenja litijuma“, napustio je Patriotski blok okupljen oko pokreta „Dveri“ Boška Obradovića, zbog uključivanja u koaliciju dela Pokreta za obnovu Kraljevine Srbije (POKS) koji predvodi Žika Gojković.

Kuzović je svojim kolegama u Patriotskom bloku, kao i lično Bošku Obradoviću, uputio obaveštenje, koje prenosimo u celini:

„Obaveštavam vas da napuštam Patriotski blok. Razlog za to je uključivanje u Patriotski blok, shodno odluci „Dveri“, a suprotno stavu većine članica bloka, organizacije „Pokret za obnovu Kraljevine Srbije“ (POKS) na čelu sa gospodinom Žikom Gojkovićem.

- Advertisement -

O snažnim vezama organizacije POKS sa vladajućim režimom u Srbiji (protiv koga se iskreno borimo) srpski narod zna, rukovodstvo Srpskog pokreta „Dveri“ zna, znaju saradnici u organizaciji koju predstavljam, kao što zna i moja malenkost – ta činjenica se ne može ignorisati.Obaveštenje Duška Kuzovića, FOTO: PrintscreenObaveštenje Duška Kuzovića, FOTO: Printscreen

Čast mi je što ste me planirali za mesto kandidata za gradonačelnika Beograda (kako ste izjavili u intervjuu), ali nisam u mogućnosti da stanem pred svoje sugrađane, građane Beograda, da ih pozovem i povedem na aktivnosti protiv režima i da ignorišem tu nepobitnu činjenicu“, zaključuje Kuzović.

Podsetimo, „Dveri i deo Pokreta obnove Kraljevine Srbije koji predvodi Gojković, potpisali su koalicioni sporazum za predstojeće parlamentarne, predsedničke i beogradske izbore, a zajednički predsednički kandidat biće lider pokreta „Dveri“ Boško Obradović.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu