25.2 C
Belgrade
nedelja, 7 avgusta, 2022

BAL PICOUSTOG BOLESNIKA: Vučić okupio sendvičare, aplauzi za diktatora!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Obraćanjem predsednika Srbije i lidera SNS Aleksandra Vučića danas u 10 sati počeo je u Novom Sadu sastanak proširenog sastava Izvršnog odbora SNS i stranačkih odbora iz Vojvodine.

VIDEO: Naprednjaci napunili Spens, aplauzom dočekali Vučića

Skup je održan u dvorani Spensa u prisustvu više hiljada ljudi koji su aplauzom pozdravili dolazak Vučića. Na sastanku su učestvovali i potpredsednici i članovi Predsedništva stranke, a održan je bez prisustva novinara. Vučić je poručio da će naprednjaci pred građane izaći sa konkretnim rezultatima svog rada, ali i konkretnim planovima za budućnost, rečeno je Tanjugu u SNS. 

Predsednik je na skupu koji je trajao oko dva sata između ostalog rekao da je SNS otvorena stranka za sve poštene ljude, a da su svi odbori dužni da pozovu članstvo na sastanke stranačkih organizacija kao pripremu pred predstojeći Kongres stranke, kao i da se time kreće u pripremu za kampanju za predstojeće izbore. „Ono na čemu ćemo insistirati je da svi građani budu obavešteni šta smo uradili, i u lokalnim zajednicama, opštinama, gradovima i na nivou države„, naveo je Vučić. 

- Advertisement -

Pored poruka o radu stranke, predstojećem Kongresu i izborima, predsednik je rekao da se Srbija nalazi u izazovnim vremenima. On je posebno istakao ekonomske rezultate i gradnju i obnovu infrastrukture.

- Advertisement -
Source021
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti