5.1 C
Belgrade
nedelja, 5 decembra, 2021

BABI PREBACIO ZUPČANIK: Dala bih život za Vučića, volim ga k’o sina! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Odavno je poznato da većina naših najstarijih građana ne krije ljubav prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Ruku na srce, nisu svi penzioneri izmanipulisani od strane Vučića, ali oni koji jesu potpali su pod takav uticaj propagande, te misle da je predsednik Srbije bogom dan da im pomaže i da ih štiti. Na društvenim mrežama pojavio se snimak koji govori u prilog tome koliko je zapravo propaganda uticala na penzionere.

– On je za narod, trudi se… Penzioneri su ovu državu stvorili i izdržavaju je još i dalje, i ako treba mi ćemo da se odreknemo naših para jednog dela… – istakla je penzionerka.Opčinjenost Vučićem je za sociološka ispitivanja (VIDEO)

Na pitanje da li bi dala svoj život za predsednika, odgovara potvrdno.

- Advertisement -

Penzionerka smatra da je Vučić novčanu pomoć građanima dao lično iz svog džepa.

– Pa njegove lično, Vučićeve.

Ona je dodala da bi želela da on doživotno vlada i da ga voli kao sina.

- Advertisement -

– Hvala ti Vučiću za sve što nam pomažeš i što si nam dao do sad. I dalje je on naš predsednik.

I dalje ostaje nejasno na koji način je Vučić uspeo da ubedi toliki broj penzionera da radi u njihovu korist. Jedino što je jasno jeste da su upravo oni najteže pogođeni Vučićevom vladavimom.

Oteo im je penzije, tokom njegove vladavine cene osnovnih životnih namirnica sve više rastu, poskupela je struja, gorivo i mnogo toga što utiče na život svakog građanina, a naročito na život penzionera.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti