ANA BRNABIĆ: Samozvana elita vređa građane Srbije preko svojih tajkunskih medija

Obavezno pročitajte

Predsednica vlade Srbije i poverenica SNS za Beograd Ana Brnabić prokomentarisala je tekst u jednom od medija naklonjenih listi „Srbija protiv nasilja“ koju predvode funkcioneri bivše vlasti.

Brnabićeva je kritikovala način na koji se piše o političkim protivnicima u tekstu pod nazivom „ProGlas prodrmao naprednjački zverinjak“.

- Advertisement -

„U njihovoj kampanji smo došli do toga da mi iz @sns_srbija više čak nismo ni „sendvičari“. Mi smo sada za njih zveri, a od Srbije smo napravili „zverinjak“. Samo da napomenem – i vi iz tajkunskih medija, i vi „elito“ koja stoji iza nekakvog ProGlasa, i vi koji ste oteli građanski pokret „protiv nasilja“ i registrovali ga u kafani „Estrada“ u Šapcu, a onda tako nazvali vašu listu, zverima nazivate ogromnu većinu normalnih i pristojnih građana Srbije koji glasaju za rezultate, plate, puteve, pruge, naučno-tehnološke parkove, zdravstvo, veće penzije… za plan i program, i neće dati, da ih vi, ili bilo ko drugi, sa vaših „visina“ vređa. Odgovor ćete, od svih onih koje nazivate „zverima“, a našu Srbiju zverinjakom, dobiti 17. decembra. Pri tom – te „zveri“ vraćaju sliku Paje Jovanovića u Srbiju…“, napisala je Brnabićeva na društvenoj mreži Iks.

SourcePolitika

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu