AKTIVISTI DPS-a DOBILI NALOG DA LOME IZBORNE KUTIJE NA SEVERU CRNE GORE

Obavezno pročitajte

Iz izbornog štaba odlazećeg predsednika Mila Đukanovića, stigla je instrukcija da se stvaraju uslovi za rušenje izbornog procesa, jer svi proračuni ukazuju da Đukanović ubedljivo gubi.

- Advertisement -

Taj zadatak, poveren je Ivanu Vukoviću, visokom funkcioneru DPS-a, koji će u toku dana uz pomoć Ranka Ubovića zv Bemaks izvršiti realizaciju ovih opskurnih ciljeva.

Ova izbori rodili su još neke složene i interesantne događaje u redovima DPS-a. Recimo, Predrag Bošković, koji se u prethodnom periodu isticao u antisrpskom i anticrnogorskom delovanju, više ni ne postoji. S druge strane, uticaj Milana Roćena je marginalizovan, što nije posledica njegove inferiornosti, već lukava strategija „starog lisca“. Takođe, nevidljiv je i Duško Marković, koji nije imao dovoljno hrabrosti da svojevremeno svrgne Đukanovića, iako je razmišljao o tome i dobijao signale iz inostranstva u tom pravcu.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Razvojni put Dijane Hrkalović: Od državne sekretarke do „Vile na skaju“

Bivša državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova, Dijana Hrkalović, koristila je telefon sa 'skaj' aplikacijom skrivajući se iza nadimaka...

Još priča na sličnu temu